0

Д ъщерята на холивудски актьор е открита мъртва в апартамента си едва на 20-годишна възраст.

Даелена Макай е почина на 23 май, месец преди 21-ия си рожден ден, след като мъжът, с когото живяла, се обадил на 911 и казал, че я е намерил обесена с шал в банята. Тя е дъщеря на актьора Дуейн Адуей, който е играл в редица филми и сериали, сред които „От местопрестъплението: Маями“ и „Синове на анархията“.

Мъжът, който се обадил на полицията, им казал, че е нейният приятел, но семейството на Даелена твърди, че са се разделили през януари, съобщава Daily Mail. Според мъжа той е напуснал апартамента по време на спор около 20:00 и се е върнал, за да я намери мъртва, пише в полицейския доклад. След като открил безжизненото й тяло той развързал шала и я е свалил, преди да започне да я реанимира, докато парамедиците пристигнат.

Въпреки това майката на Даелена Илейн настоя, че дъщеря й не би се самоубила и обвини властите, че не са разследвали правилно смъртта й. „Тялото й разказва различна история от това, което ни казва полицията, със синини и кървене от две прободни рани, които преминават от предната част на тялото й право към гърба й“, каза тя.

Съдебният лекар в окръг Лос Анджелис определи смъртта й като самоубийство чрез обесване и каза, че аутопсията „не е необходима“ поради външен преглед и обстоятелствата на смъртта й са убедителни. Полицията в Лос Анджелис каза, че случаят е бил щателно разследван и детективите са се срещнали няколко пъти със семейството, за да изслушат притесненията им.