0

„Трябва да дойда като турист в България, много харесвам страната ви. Напоследък много пътувам. Кучето ми Шушка е добре“. Това споделил холивудският актьор Джерард Бътлър на финансиста Кирил Евтимов. Двамата се засекли на Великден в Лондон на мач на „Челси“ и „Уест Хем“. Минути по-рано пред стадион „Стамфорд бридж“ българинът се видял и с треньора на тенис звездата ни Григор Димитров - Дани Валверду. „Каза ми, че ще опитат да вземат титла от Големия шлем. Бъбрихме си близо 5 минути“, разказа Евтимов пред „Телеграф“.

Финансистът Кирил Евтимов

Финансистът Кирил Евтимов

„Мои приятели ми казаха да не бързам да влизам на стадиона, защото щял да дойде и актьорът от „Гладиатор“ Ръсел Кроу и можех да го видя. Както си ровех в телефона, и изведнъж вдигнах глава и пред мен – той. Извиках „Ръсел, Ръсел“, но после бързо разбрах грешката си. „Сори, Джерард“, спомни си през смях Евтимов.

В момента Джерард Бътлър снима нов филм - „Зелена земя“, в Лондон. Той беше в България два пъти досега, като при първата визита осинови улично женско куче, което нарече Шушка и с което са неразделни и до момента.

*Цялата история четете в петъчния брой на вестник "Телеграф"!