0

Г оляма част от родните ни звезди ще отпътуват за родните си места, а други ще отлетят извън границите на страната ни за великденските празници. Маргарита Хранова ще отиде на вилата си в Брезник, където ще посрещне и рождения ден на съпруга си, а Силвия Кацарова ще пее във Велинград. Актьорът с перфектно тяло Антон Порязов пък ще си приготви протеинов козунак, а Кики и Емо от „Един за друг“ разчитат на майките си.

ЧРД

За великденските празници Маргарита Хранова ще отпътува за Брезник, където има голяма и хубава къща. „Отдавна не съм ходила там, а то е на 50 км от София, не е далеч. За първи път на 4 май има съвпадение с рождения ден на моя съпруг и ще имаме двоен празник. Досега Великден никога не е бил толкова късно и този път ще се съберем цялата фамилия. Този път преди празника съм свободна и ще мога да се подготвя по-добре. На самия ден имам ангажимент и ще се наложи да отида до Петрич. На 6-и пък брат ми е Георги и тази година големи съчетания се очертават. Ще има доста сбирки и усмивки, което ме радва. Желая весели празници на всички“.
Певицата Силвия Кацарова ще посрещне празника отново на сцена пред любимите си почитатели. „За Великден ще бъдем във Велинград заедно с Теди, ще пеем, поканили сме и много наши приятели. Там ще си празнуваме и празника“, казва самата тя. Няколко дни преди това изпълнителката посети благотворително събитие, свързано с християнския празник. „От дамския клуб организирахме едно събитие заедно със собственичката на столичното заведение, в което се проведе. С деца в неравностойно положение боядисвахме яйца, омазаха се целите с боички, направихме им дискотека и определено видяхме усмивки на лицата им. След това донесохме козуначено тесто да месят. После похапнахме от тестените им изделия, които мъниците сътвориха. Заедно с тях беше много приятно. Участвайки в такива инициативи, се чувствам много щастлива, защото когато видиш, че правиш другите щастливи, е неописуемо. Не може да се купи с нищо, а аз винаги когато имам възможност, се включвам“, разказа Силвия. 

Лондон

Носителката на титлата „Мисис България 2020“ Валери Стефанова пък ще прекара празниците в Лондон заедно със семейството си. „Винаги боядисваме яйцата в четвъртък. За жалост няма да ми остане време за приготвянето на козунаци, тъй като ще трябва да работя от вкъщи и по време на тези прекрасни дни. В Лондон не празнуват Великден и за всеки тук е нормален работен ден, та така и за мен. На първия ден от Великден ще заведем децата на едно от най-интересните за тях места там - Pepa Pig World“, сподели красавицата.

Валери Стефанова с дъщеря си

 Валери Стефанова с дъщеря си
Instagram/Facebook

Актьорът Антон Порязов ще прекара празниците с приятели в София. “Причината е, че имам и подготовка за световното първенство по акробатика, на което ще бъда водещ от 9-и до 12-и в Бургас“, споделя самият той. Порязов не е от хората, които вадят тефтери с тайни рецепти, но той, както винаги, се храни здравословно и поддържа фигурата си с ежедневни тренировки, смята да направи и здравословен козунак. „Обмислям да си купя от едно любимо място, където козунака го пълнят с течен шоколад. Имам рецепта за протеинов кекс, но сега ми давате добра идея да стане протеинов козунак“, казва Антон. „Не боядисвам яйца, откакто си отидоха родителите ми, светла им памет. За сметка на това ходя на църква, но понякога пропускам, зависи от това дали имам ангажименти, а понякога и от настроението. Според мен Бог е навсякъде и в църквата, и извън нея, навсякъде и във всичко, важното е да имаш любов към него“, допълва звездата. 

Антон Порязов

 Антон Порязов
Instagram/Facebook

Декорации

Една от любимите двойки на зрителите от риалити формата „Един за друг“ Кики и Емо ще празнуват в Добрич, заедно със семействата си. „Любими са ни тези празници, защото тогава задължително се събираме всички заедно. Освен това тази година и Гергьовден е непосредствено след Великден. Моят баща има рожден ден и имен ден на 6-ти май. Надяваме се на хубаво време и да се съберем на двора във вилата отново с цялото семейство и приятели. Да ни е жив и здрав, много го обичаме и му подготвяме много изненади“, споделя радостно Кристина. Майките им заедно приготвят най-разнообразни козунаци с локум, стафиди, шоколад и всякакви други изкушения. „Освен това, мама прави страхотни добруджански погачи. За всеки важен повод на масата стои домашна погача. Аз от своя страна съм по декорирането и естетиката на трапезата, която винаги е с цветя. Всяка година Велика събота е денят, в който боядисвам яйца и подготвям всичко необходимо за трапезата. Винаги гледам да направя нещо от видеа в интернет, за да изпробвам нещо ново и да имаме красиви и цветни яйчица“, допълва самата тя. „В навечерието на Великден отиваме да си запалим свещ от Свещения огън в Църквата и я обикаляме. Емо идва с мен, за да не съм сама. Аз съм вярваща. Нещо, което хората не знаят за мен е, че спазвам Коледните и Великденските пости от 2015 г. както и всички традиции около Великите християнски празници“, разказва Криси.зници на всички от нас! Бъдете обичани и благословени! 

Кики и Емо

 Кики и Емо
Instagram/Facebook