0

П реди да излея мислите си искам да ви поздравя за прекрасния християнски празник- Рождество Христово ! Весела Коледа, скъпи читатели! Бъдете здрави и имайте късмет. Защото и тия на Титаник са били здрави, че чак и пари са имали, ама с късмета са ударили греда! Така че и много късмет! 

За мен лично тези празници са едно най-хубавите времена в годината! Семейството се събира, носят подаръци… Аз лично всеки път се убивам от готвене, но това си е мой избор. Тази година не беше по-различно, на Бъдни вечер -сарми с леща, на Коледа -пуйка, днес- барбекю! А на на всичкото отгоре и предпразнично, носейки един кашон с вино, си паднах на опашката… Веселба!

Ще запомня изминалата седмица и с масовото вълнение около новата апликация на Инстаграм - Треадс. Или както стана по-популярен в България- Тръц!  Всъщност това е някаква европейска версия на Туитър, и веднага стана хит. Интересното в тази апликация е, че ти излизат мислите и излиянията на всякакви рандом идиоти. Бай Булгар веднага прие това като трибуна за мъдрост и … хейт! Никога не съм очаквала, че толкова народ може да те нахрани само заради едно изречение….

Синът на Фики Стораро, Емрах, веднага стана мега активен, и не след дълго заваляха и коментарите… Основен опонент на певеца се оказа някой си Атанас Колев. Явно двамата грам не мелят, и провокациите им бързо завладяха новата мрежа. Емрах беше обявен, че не може да чете, а той от своя страна отправи желание за двубой!

Не знам за вас, ама и аз си направих профил там, и нещо  май ми идват в повече хейта и простотията, ама нали трябва да съм в играта…. Ще продължа в опитите си да туитвам, или по-скоро тръц-вам  на тази сцена! 

Искам да дам подкрепата си за Маргарита Михнева, преди всеки друг да експлоатира с темата! Факт е, че е в психиатрична клиника, но на всеки може да се случи.. като те заплашат….

Желая ви весела нова година! Умерено с плюскането и алкохола, без бой и фойерверки!  Наздраве!

*Коментарът е написан специално за "Телеграф"!