0

Н е знам какво им става на хората следпразнично , ама бая народ е изкукуригал! Явно прекарването на дълго време с половинката при доста народ е довело  до пагубни последствия за връзките им.  Клюката тръгна още от далечна Америка, където папараци забелязали и даже и на снимали Хейли Бийбър с друг мъж. Съпругата на Джъстин Бийбър никога не е била любимка на публиката. Феновете на певеца не можаха да приемат факта , че той се раздели с друга тяхна любимка Селена Гомес. И сега и новината им е добре дошла , за да излеят стабилно количество хейт върху грешната Хейли. Не се знае какво точно се случва на снимките , защото почти нищо не се вижда, освен , че дамата е в компанията на друг мъж. Джъстин е известен и с това колко обича да контролира половинката си и даже казват, че не и давал “да диша даже сама”, но явно прекалената любов води до бягство. Знае ли, човек, може пък това да е братовчед и ….
На родна сцена една друга разлъка клати общественото пространство - бившата мис България Тамара Георгиева се е разделила с дългогодишният си приятел. Момчето е син на австралийски мултимилионер и красивата българка Катя Роуз. Известно беше колко близки са Катя и Тами , та новата изгора не се знае как ще се приеме. Имайки предвид и коя е - чалга певачица на има Джорджия. Момичето е  с тотален тунинг и леко излъчване, но явно на момъка му се е приискало  нещо различно от класната Тамара.  
И за финал и една хубава новина. В светските среди все повече се говори , че красивата водеща и синоптичка Натали Трифонова има нов сериозен приятел в лицето на моториста Мартин Чой. След като палавата русокоска беше спрягана за любовница  на кой ли не , накрая е намерила любовта.  В ефир даже каза, че един ден на сватбата и ще пее Любо Киров. Ми може и денят да се окаже по-скоро , отколко предполагаме…. 

Любов да има и горчиво !

*Коментарът е написан специално за "Телеграф"!