0

Е й, как е хубаво да ви пиша от плажа! Въпреки, че съм далече, далече в Индийския океан, няма как да не отразя клюките от миналата седмица…

Да започнем с целувката на Ивка Бейбе и Азис! Младата дама е много известна в социалните мрежи и интернет пространството. Девойката има слава на доста скандална репортерка и влогърка. Обикновено въпросите й са на сексуална тематика и това да те пита обичаш ли свирки или отзад, си е нещо съвсем нормално. Част от забавните си интервюта прави от дискотека, където именно и работи като лайв репортер. Миналата седмица, обаче, на участието на Азис, танцувайки с него, изведнъж се целунаха доста страстно! Чак да завиди човек! А след няколко дни пък и Коцето гордо заяви, че той й сложил циците и много държи на нея! Опасна, таз Ивка! На мен лично тя ми харесва и й се радвам на забавните щуротии. А и сексът винаги продава, така че нищо чудно, че интервютата й са толкова гледани. Браво, Иве, следим те интерес!

Друга интересна новина е, че инфлуенсърката Алекс Богданска вече има нов мъж до себе си. След като се раздели с лудия репортер, досега не беше хващана с друг мъж. Говори се, че новият мъж, много обичал да си общува с нейния син Габриел. Супер! Така се прави, ако искаш майката, трябва да спечелиш и любовта на децата и. Достойно поведение и успех на новата връзка!

Говори се, че покрай риалитито „Денсинг старс”, певицата Емануела се  загаджила със своя танцов партньор… Палавата певица набързо е завъртяла главата на своя секси учител. Сега журито поне със сигурност може да каже, че между тях има химия! А като гледам и доста добре се справят с предизвикателствата. За разлика от една друга звезда от друг формат. Народът масово храни Мария за изявите й в „Като две капки вода”. На нея, обаче грам не й пука и дава всичко от себе си. Явно след раздялата с Дзвера е решила да наблегне на телевизионните си участия и кариерата си. Клин клин избива!

И за финал: арестуваха Жана Бергендорф, която се направила на магаре и почнала да троши къщата на някакво момче. Има няма и вземе, че избухне таз дама. Даже била крещяла с ареста, че щяла да умре като Ейми Уайнхаус… То да пъкнеш от наркотици не е толкова трудно, ма я вземи извади някоя песен като нейните?! Жалка история….

*Коментарът е написан специално за "Телеграф"!