0

Н яма как да не отбележим мистичната смърт на Алексей Навални. Това определено бе новината на изминалата седмица. Внезапната кончина на руснака разтърси света. Русия категорично отрече убийство, но фактите като че ли сочат точно към това. След неуспешния опит с Новичок, сега вече бе завинаги отстранен.

В България обществото е разделено. Да не забравяме все пак, че тук има доста стабилно русофилско лоби, и бая народ си харесва Путин… Но колкото и да ровим по темата, няма да постигнем нищо.

Затова и ще премина на по-приятни и лековити теми. Като тази, че Гърция е първата ортодоксална държава, където се позволиха еднополови бракове! Да ви кажа често, не съм много учудена. Византийците от много, много отдавна, във времето на Древна Елада още са известни с гей наклонности и гей оргии. Има даже една сентенция, че гърците измисли любовта, а римляните вкарали жените в нея. Жената била използвана основно за разплод, а мъжът за удоволствие. Лошо няма де, като искат да се взимат. Но пък се замислих в нашата държава кога ли, изобщо може ли да се случи подобно нещо. Имайки предвид колко хомофоби има тук… ние един гей парад едвам - едвам правим без ексцесии, камо ли като почнат сватбите! Ще настане истински революция! Нищо де, сега туризмът в съседката ни ще стане още по-развит! Само да не станат и по-големи опашките на Кулата от гей булки и младоженци! Че като родата тръгне… мале….Те така или иначе опашките са километрични….

И като говорим за сватби - певицата Дара се е сгодила по време на пътуването си Тайланд! Пищната певица е известна с таланта и хубостта си, така че бъдещият съпруг ще е истински късметлия. Честито и от мен и очакваме снимки от сватбата, която със сигурност ще е истинско светско събитие. Чудя се кой ли ще е кум?

И за финал една също толкова хубава новина - в мрежата изтече слух, че Антоанет Пепе е бременна с четвъртото си дете. Татко на бебето е Иво Карамански. За 25 годишният младеж това ще е първото дете, въпреки че се грижи за другите й три деца от близо година. Казват, че бъдещата мама вече е в 6-и месец, така че скоро ще очакваме и появата на бебока. Честито и на тях!

И само така, множете се българи, че така както е тръгнало, ще се превърнем в малцинство!

*Коментарът е написан специално за "Телеграф"!