0

Н ова седмица-нов късмет! Или нови успехи и постижения!

През изминалата седмица стана ясно, че големият победител в германското риалити “Аз съм звезда-изкарай ме оттук” е Люси Дяковска. Българската певица стана Кралица на Джунглата, а и си прибра и стабилна награда от 100 хиляди евро. Оказа се, че за да достигне до победната се е наложило да хапне тарантула, скорпион и даже… свинска матка! Не всеки би могъл да преглътне подобни гадости, но явно нашенката не се е спряла пред нищо до финала! Честито, Люси, освен че си невероятна певица, изключително мил и интелигентен човек, си и истински победител!

Тази уикенд София определено беше празна… А защо ли? Е как защо?! Зимното събитие на годината и тази година беше Световната купа по ски. И въпреки че поради лошо време слаломът беше отменен, световни ски величия уважиха родния курорт Банско с присъствието си. Сред тях бяха Марк Жирардели, Тина Мазе, Тед Лигети и Алберто Томба. Преди години бях пуснала снимка с италианеца, родните вестници и жълти сайтчета ме бяха загаджили с него и беше доста забавно, признавам. Но в крайна сметна малко рекламка на никого не вреди.

Личен архив

Попадна ми изключително странна новина през миналата седмица. Някаква дама отишла в Турция в известна клиника за скъпоструваща пластична операция. Веднага след излизането от упойката обаче, дамата решила да вазира без да плати и стотинка. Бегълката била хваната от охраната на болничното заведение и върната в стаята й. Не знам как е продължила историята, но съм шокирана от това на какво са готови жените (а сигурно и мъжете), за да се тунинговат. А турски зандан не препоръчвам…

Тук идва на дневен ред и нашето щангистче, което си избаца такава джука, че взриви цялата мрежа. Оказа, че родният спортист, който се казва Захари Георгиев, цял живот си е мечтал за пухкава уста и си я харесва много! Сигурна съм, че има и кой друг да я хареса. В днешно време има такива индивиди, които не можеш да разбереш изобщо хора ли са, докато не им свалиш гащите… и тогава пак не е сигурно!

Поне се надявам родните дами и господа да си спестят за операциите, а не да бягат, че голяма излагация, баце… А дотогава носете си вашите носове, устни и цици!