0

В се още препичайки се на топло започвам и тези хроники… И тъй като, когато човек е на почивка му се въртят само хубави неща в главата, ще попиша къде почиват и други известни българи.

Разлиствайки Инстаграм няма как да не привлече вниманието ми Златка Райкова и нейният екзотичен съпруг Карен. Този път светската двойка избра една от яките дестинации евър - Тулум!

Instagram

Тулум се намира в Мексико и е така да се каже ла крем дьо ла крем курортът по тези ширини. Елит от целия свят се събира именно там, и не е рядкост да срещнеш някоя световно известна личност, било то холивудска звезда, поп певец или инфлуенсър. Та и младото семейство не случайно е избрало тази дестинация. Освен красивите плажове, лазурния океан, шикозните заведения, тук има и много парти! А това, което прави най-голямо впечатление е хотелът, който са избрали - Каза Малка! Определено този ми е един от фаворитите там, а и като цяло в света. Уникална Бохо атмосфера, съчетана с невероятни обекти на изкуството. Но това не е случайно, тъй като вилата е принадлежала не на кого да е, а на самият Пабло Ескобар! Била е изоставена през 1993 година, веднага след смъртта му и до 2003-та остава празна. Докато не се появява известният нюйоркски колекционер и дилър на изкуство Лио Малка, който вдъхва живот и дух на хасиендата.

Instagram

Благородно завиждам на Златка и Карен за изживяването, определено са нацелили всичко в 10-ката! А и кухнята, и купонът в Тулум на високо ниво, така че топ почивката е гарантирана!

Плеймейтката Анджелина Атанасова пък отпразнува рожден ден в Дубай! На снимките се появи с голям букет от розови рози. Не се знае от кого е букетът, но се знае, че Палома Митева й е била компания на празненството. От снимките и сторитата пролича, че сексапилната брюнетка е обиколила и марковите магазини и гордо показа придобивките! Щом я прави щастлива…

Instagram

Ивка Бейбе също е в Дубай, но щурата репортерка го кара по-интелигентно и обикаля забележителности, освен заведенията. Може да й е за първи и затова.

А колкото до тук при мен, на Малдивите си е супер… само дето всичко живо кашля… а нямало КОВИД…. И един бобър завиваше шоколада… Само времето и тестът у дома ще покажат…

*Коментарът е написан специално за "Телеграф"!