0

З а пореден път държавата се тресе от хаос и скандали! Така чаканата ротация, не само, че няма да се случи, а и нещата стават все по абсурдни и изход не се вижда! Накрая ще се окаже, че всички са си добри приятели в живота, а само на политическата сцена ни хвърлят прах в очите. Да видим докъде ще стигнат, защото така като гледам “под кривата круша” най ми се връзва.

А иначе животът си продължава. Пролетта дойде и някак ни стана едно такова по-ведро и хубавко. Както всички знаете, именно това е сезонът, в който животните се чифтосват, растенията опрашват, птиците снасят… Та и при хората така се случва доста често. След тежката самотна зима идва желанието за любов и секс. Та кои ли ще са новите известни двойки?

Със сигурност една сватба ще има и това ще е тази на Дара! Красивата и талантлива певица ще се врече в любов и вярност на специалист по канабис! Каквото и да значи това… Интересно обаче ми стана от коментарите под една статия, където всички пожелаха щастие на двойката и никой не засегна темата, че младежът отглежда различни сортове трева. То най-вероятно става дума за медицински цели, ама ако някой друг се омъжваше, а не Дара, коментарите нямаше да са толкова мили… Иначе на сватбата със сигурност ще е весело и ще падне голям смях!

Майли Сайръс пък защити своята колежка и приятелка Селена Гомес, след като Джъстин Бийбър я нахрани публично, че е дебела. Факт е, че Селена е качила бая килца, но не е джентълменско да се говори така, и то за бившо гадже. Доколкото знам, напълняването не е причинено само от обилно хапване, а и от здравословен проблем. Което прави постъпката още по-гадна. Майли написа: “Нейното тяло, нейният избор!“. И е права, всеки решава точно как да изглежда и колко да тежи. Самата Селена пък написа на нейна снимка: “Не съм перфектна, но съм горда да съм това, което съм… понякога забравям, че е ок да съм аз”.

Иначе и тук в България, като някоя известна личност малко се ошишка и се почват с коментарите. Ама иначе, не се поглеждат себе си в огледалото. Така се случи и с певицата Деси Слава, която беше качила доста килограми. Сега пък ми попадна статия, че и синът Майки бил станал дебел. Ми да става, какво ви влиза на вас в работата?! Разбирам всичките да сте перфектни… Аман от критици!

Отивам да се нагърмя с бургери и бира! Аджеба, да кача и аз някое кило, че съм станала на чироз!

*Коментарът е написан специално за "Телеграф"!