0

Д нес не мисля да ви занимавам с политика по никакъв начин. Въпреки, че имаме служебен кабинет и всичко живо говори за това. Аз ще си пофилософствам на тема Инстаграм.

Напоследък, гледайки различни клипчета и reel-чета в нета, забелязвам някакви доста идиотски тенденции. Или масово се качват някакви измити домакинки, които показват сутрешната си рутина, или как почистват къщата си, или приготвяне на безумни “healthy” храни за децата си, или пък се качват някакви момчета как се гримират, или плиткоумни девойки, които сеят мъдри мисли. Една от тях е онази мис Силикон, която хванаха с бело и мега скорост. Няма как да не ти попадне поне едно нейно клипче. Сума ти народ share-ва и reshare-ва безумниците на плеймейтката. Темите са пари, или както тя ги нарича кеш, и коли основно, подплатени с гъзене, цицене и пулене. А клипчетата завършват с “окадар”, каквото и да значи това…. Но лайкове има, и то бая.    

Но да се върнем на перфектните домакини и майчета. Главата ми не може да побере как видео, в което една дама по пеньоар чисти кухнята, хола, събира играчки, пере чорапи и простира може да съберем стотици хиляди лайкове?! Значи тия дето лайкват чистене, може да си изчистят бърлогата вместо да гледат клипчета. Или перфектните майки… Една фасада изградена в Инстаграм . Друг въпрос е какъв е реалния живот, и дали докато не се снимат с челядта, мъжете им не върлуват със секси мацките от нета…. Да ви кажа честно като жена, и на мен последните са ми по-интересни. Но и има и такива, които могат и двете. Като Мони Зенгинер, която наскоро пусна клипче как прави мусака, а пък за финал и каза, че можела да я прави по-добре от 69… съдейки по видяното, кулинарните и способности са далече от фантастични, така че ако и в секса е така-тежко и горко й! 

Не знам за вас, но аз най обичам да гледам смешните клипчета, където някой се пребива зверски…

*Коментарът е написан специално за "Телеграф"!