0

Д нес мисля да започна с една новина, която буквално от известно време тресе Италия. А именно раздялата на Киара Ферани и Федез.

Всички телевизии, радиа и таблоиди са залети от истории и репортажи за известната двойка. Да не говорим за интернет и социалните мрежи, където има какви ли не клюки и предположения по темата. Наскоро самият Фиорело каза в национален ефир, че в Италия вече никой не се интересува от избори, проблеми и войни - всичко е Киара и Федез.

За тези, които не знаят кои са те, сега ще ви осветля. Семейство Феранез, както са по-известни, е интернет сензация. Самата Киара е една от най-известните инфлуенсърки в света. Наскоро стана известна, обаче и с един скандал. Предколедно дамата пусна известните италиански кексове панетоне в колаборация с Балоко, и парите от продажбите трябваше да отидат за благотворителност. Това, обаче се оказа, че не е така и парите не са отишли, където трябва. Киара каза, че предварително била превела, ама никой не се върза и инфлуенсърката загуби всичките си договори, бая кеш и най-вече уважението на феновете й. С две думи - както се казва остана по гол гъз.

Явно и любимият, който се води рапър и не е толкова успешен, колкото половинката си, е решил да си бие камшика. Двойката е била чута от съседи в жестоки скандали, от апартамента ми трескало, пукало и какво ли още не. Та Федез се е изнесъл, а Киара е била засечена при топ адвокат за разводи в Милано…

Еми, това е, няма вечно щастие. Особено и кешът като свърши… Горките им дечица… Които, by the way, вече са звезди в мрежата, въпреки че са на 5 и 2…. Нищо чудно за започнат да издържат мама и тати!

А на родна земя - всичкото предаване и риалити започна! "Капките" започна грандиозно! Интересен каст… Впечатление прави певицата Мария, на която меко казано мястото й не е там. Дребното старозагорче даже публикува в нета свое видео с тежък филтър, на което репетира песента за дебюта си. Аз лично го гледах няколко пъти, първият - бях втрещена, вторият - избухнах в смях, а третия - ми стана даже тъжно… Иначе самочувствие има… да има… Ама покритие….

В "Денсинг старс" пък синът на Тони Стораро прави подобно впечаталение…

Иначе "Хелс"-а тая година ще разцепи! От порно актриса до сексоложка! Милият шеф Англегов, ще му е много топло в кухнята на Ада… Наскоро четох някъде, че водел и класацията за най-секси мъже в България. Така че този сезон и мъжката и женската аудитория ще има с какво да плакнат окото, освен да гледат кулинарни изкушения и недоразумения!

"Ергенът", ще оставя … за домашно…

И за финал - една интересна новина. Чакали превземат Бургас! Хищниците са превзели Морската градина и упорито настъпват към града! Глад, баце…

*Коментарът е написан специално за "Телеграф"!