0

К атолическият Великден мина. Лалетата в двора ми официално разцъфнаха. Изпратихме и месец март. По улиците мирише на цъфнали джанки… Че чак и термометърът удари 27 градуса! Има няма и три месеца и ще започнем с уикендите на морето.

За съжаление обаче, Шенген падна само по въздух и опашките по границата няма да ни се разминат и тази година. Само като си представя 4-часовото висене на българо-гръцката граница и направо ми се отхожда до южната съседка. Нашето море пък обикновено те посреща с ентеровирус, безмилостно скъпа и гадна храна и нацупен персонал. Така че угодия няма.

Но преди морето е нашият Великден. Тази година датата съвпада и с Гергьовден и ще е голямо ядене и пиене, с две думи. Друг въпрос е цените на пакетите какви ще са, защото ако са като новогодишните, то по-добре човек да си купи кола, отколкото да отиде във Велинград, например.

Та като говорим за пътувания Антония Петрова отпраши пък за Бали със семейството си. Всеизвестен факт е, че бившата миска е любител на скъпите хотели. И този път не изневери на вкуса си и избраха за семейната си почивка топ комплекс. Някъде по сайтовете я бяха нахранили колко пари пръскат за хотели, но аз пък мисля, че когато човек има финансовата възможност, особено на почивки не трябва да прави компромиси с качеството. Стига да си заслужава хотела, разбира се. Естествено, всеки според възможностите си.

Та като говорим за възможности, Цеци Красимирова се развежда с мултимилионера Биг Майк. Родната красавица сама обяви новината, като изчерпателно обясни какви са причините и какво се случва. Оказа, че периодичното отказване на американска виза е повлияло сериозно на отношенията им. Развеждат се като приятели и делят голямо богатство. Красавицата получава половината от бизнеса в Барселона, имение в същия град и любимата й вила на карибския остров Мустик. Кралят на марихуаната великодушно се отказва от своята част в тези имоти, в името на трите красиви години, през които бяха женени. Цеци пък не претендира за половината от печалбите му през тези години. Разбрани хора, браво!

И за финал една блага вест. Ева Веселинова качи снимки на които се вижда бременно коремче. След като роди близначета, явно е дошло времето за още един наследник. А защо ли пък не да са две бебета… В домът им ще стане весело и… доста шумно.

*Коментарът е написан специално за "Телеграф"!