0

П реди да започнем да нищим клюките от миналата седмица, искам да се изфукам с раждането на 7 кученца в моето булдошко семейство. Бащата Бекончо и майката Пепър станаха горди родители! Със съпруга ми се озорихме бая около целия процес на раждане, но пък сега осъзнахме, че зора тепърва предстои… Хранене на 3 часа като бебе, ама цели 7… Нищо де, поне имам опит! Да са ми живи и здрави!

Та като отворих темата за животните, няма как и на вас да не ви е направило впечатление, че Фейсбук е буквално залят от изоставени животни, изгубени кучета и котки и безброй бездомничета, които търсят топъл дом. Досега май никога не е имало чак такъв наплив в тази насока. Даже дълго време се въртеше снимката на една питбулка, която седеше чинно на спирка в "Драгалевци" и чакаше своя стопанин. Досущ като във филма "Хачико". Не знам какъв човек трябва да си да изоставиш по подобен начин кучето си, но за такива Видовден има! Кучето, слава Богу, е намерило нов дом, поне…

В този ред на мисли, когато ми се родиха 5-те котета преди два месеца и пуснах обява, че мъниците се подаряват, интересът беше почти нулев. Та сега имам общо 10 котки… За разлика от тях, кученцата още с качването на снимката вече бяха потърсени от десетки. Все пак, породист булдог заслужава друга съдба от обикновено куче или коте. Доста гадно и лицемерно, но, уви, такъв е животът - красивите и расовите са по-превилегировани!

Същевременно , Марк Зукърбърг инвестира в нов бизнес - отглеждане на крави! Да, крави, но не какви да е! Предприемачът е решил да охранва животните само с ядки от макадамия. За целта дъщерите му щяли да засаждат дръвчета макадамия. Месото на богопомазаните крави щяло да бъде с топ качество, каквото нямало никога досега. Успех в начинанието и ще чакаме с нетърпение да опитаме някой ден.

Но стига с животинските ми размисли и страсти! Да поговорим за една истинска любовна страст! Синът на Алисия и Валери Божинов се сгоди на 17 години! Новината звучи доста шокиращо! Ако беше синът на Софи Маринова, нямаше никой да се учуди, все пак в ромските общности това е нещо съвсем нормално, но малкият Божинка не е от тях. Оказва се, че младежът, който все още не е завършил училище е предложил на красавицата Ивет Кочова. Това става ясно от снимки, публикувани в Инстаграма на момичето. Явно Валери младши ще наследи съдбата на татко си и от малък ще върти женските сърца. Не е ясно, дали новината е напълно истина, тъй като снимката с падането на колене може да просто закачка. Но пък девойката качи и друга снимка, на която на безименния и пръст свети камъче. Знае ли, човек! Времето ще покаже. Иначе, нека се обичат младите!

Отивам да кърмя…

*Коментарът е написан специално за "Телеграф"!