0

П оследния месец Купидон е уцелил голяма част от родните звезди, като фолкизпълнителките определено са от най-влюбените. С гаджета се похвалиха две от най-именитите в бранша - Глория и Анелия.

Сцена

Първата заби младок. Това стана ясно, след като певицата публикува снимка с новия си възлюбен в социалната мрежа Инстаграм. На фотоса двамата позират с букет червени рози, които по всяка вероятност са подарени на изпълнителката от мускулестия мачо. Малко след като всички медии гръмнаха за новата връзка на певицата тя махна снимката, но образът на възлюбения й вече е популярен на светските хроникьори. Пръв изказа мнение колегата й Азис, който категорично заяви, че са много красива двойка. Новият любим на Глория е доста по-млад от нея, тъй като е на около 35 години и се казва Добри. Не е ясно точно откога датира аферата между двамата, но предвид, че вече е решила да го покаже официално, говори се, че поне няколко месеца са официална двойка. От септември двамата имат коментари под снимките на другия в социалните мрежи, а на един от постовете той дори се е обърнал към нея с Amore. Последната публична връзка на Глория бе с бизнесмена Йордан Джермански, който дори й подари годежен пръстен. Приказката им обаче не просъществува дълго и двамата се разделиха. Оттогава певицата не е давала индикации за нов мъж в живота й до появата на Добри. Самият той открай време си пада по по-големи и заможни дами, тъй като в миналото бе гадже и на Мисис България Мари Вачева.

Колежката й Анелия също най-накрая обяви публично връзката си хазартния бизнесмен Любомир Захаринов, с когото ту се събират, ту се разделят от половин година. И тя като Глория е заложила на по-млад мъж. Този път отношенията им тръгват в съвсем различна посока, тъй като гласовитата певица за първи път пуска в социалните мрежи снимка с любимия си. Принципно Анелия никога не е крила сериозните си връзки и обяви публично тези с бащата на дъщеря си Ивон - Коко Динев, както и с Мартин Иванов, по-известен като Мартин Данона. След последния Анелия не бе показвала мъж близо 10 години, но явно сега отново е силно влюбена, щом се реши да обяви официално кой топли леглото и сърцето й.

Бившата вокалистка на Ice Cream Елена Брусарска също най-накрая се реши да покаже гаджето. Чаровната блондинка качи снимка с него, а тематиката е есенна и тя нежно е прегърнала избраника си през врата, хванала паднало листо.

Младежът не е познат в светските среди, но определено двамата с Елена много си подхождат, коментират техни приятели и последователи в нета.

Брусарска не говори за личния си живот, така че не е ясно откога двамата са заедно.

Бивши

Една от най-коментираните светски двойки в последния месец са участниците от риалити формата „Игри на волята“ - Мирела и Валери, който е син на голямата ни спортистка Мария Гроздева. Още в шоуто искрите между двамата не останаха незабелязани от другите играчи. След като Валери излезе, той обяви, че между двамата има чисто и силно приятелство, но близки до тях издадоха, че са се зародили и романтични отношения. Официално обаче двамата все още не са признали, че са двойка.

За нова жена до себе си обаче разкри актьорът Иво Аръков през това лято. След като обяви, че съпругата му е починала, Иво се беше отдал на работа и разходки с приятели. Докато не срещна Габриела. Момичето прави впечатление с естествена визия и доста пищен бюст.

Една от бившите любови на Аръков - Мика Стоичкова, също може да се похвали с нова любов.

От няколко месеца се говори, че чаровната Мика има нов мъж в живота си, отново българин, но досега тя криеше връзката си, може би от суеверие. Преди няколко седмици обаче Мика публикува романтично видео, на което се вижда как красив млад мъж я целува влюбено по врата, докато двамата плават на моторница. До видеото тя е написала многозначително: I’m smiling REEL big today, намеквайки, че си е намерила мъж, който е върнал голямата усмивка на лицето й. Според някои наши медии приятелят на Мика е зъболекар, който наскоро се е дипломирал и все още е в началото на кариерата си. Наскоро стана ясно, че щерката на Камата, която доскоро живееше в Маями, където са се установили майка й и баща й, се е завърнала в България

Мис България 2007 показа мъжа си

Носителката на титлата „Мис България 2007“ Юлия Юревич публикува рядка снимка на профила си в Инстаграм, на която показва своя любим - руския бизнесмен Сергей Синдраков. Юлия и Сергей Синдраков, който има интереси в газовия и енергийния бизнес и е един от снабдителите на резервни части за АЕЦ „Козлодуй“, са двойка от около две години и половина. Мис България 2007 каза „да“ на руския милионер още в края на 2020 г. на тайна церемония. Съпругът на Юлия имал разнородни интереси в проектирането, строителството и газификацията. За него това е втори брак. Мъжът се е развел преди няколко години, има и дете. Богатството му се изчислява на над 20 млн. лв. Хубавицата с украинска жилка винаги е държала личния си живот далеч от прожекторите. Затова и фотото, на което позира с любимия си, и което публикува преди броени дни в социалната мрежа, е нещо, което не е в неин стил, пише Woman.bg. Още преди няколко години красавицата се ориентира към бизнеса с имоти и строителство, а днес се занимава само с частния си бизнес, разбира се, не без помощта на богатия си съпруг.