0

С лед обявяването на дългоочаквания нов сезон на хитовия български сериал "Под прикритие" Ивайло Захариев скочи на продукцията. Актьорът нарече предстоящите епизоди "събуждане на мумиите" и заяви, че голяма част от стария екип не са се включили заради неизплатени авторски права по сериала. 

Относно това дали е поканен да участва, Ивайло Захариев заяви - "не, не са ми звънели за това продължение. Може би съм много страшен, защото си чета договорите и си знам правата, а още повече и се боря за зачитането им". 

Вярвам, че творческият екип, които са се събрали, са стойностни хора и могат да създадат добро нещо, но продуцентските сили на сегашната управа на телевизията е под въпрос. Моите адмирации за Теодора и Георги, които не мълчат!". 

Припомняме, че актьорът водеше сага от съдебни дела заради авторски права срещу БНТ. Въпреки че сериалът се върти многократно в програмата на телевизията и е излъчван в над 180 държави, не са изплатени печалбите на актьорите от сериала. В последствие Захариев спечели делото като съда присъди да му бъде изплатено обезщетение.