0

М исис България Валери Стефанова посрещна коледните празници в Лапландия. Там тя и семейството й успяха да се качат на шейни, теглени от хъскита. „Аз и дъщеря ми се впечатлихме от скоростта, която развиват“, казва красавицата пред „Телеграф“.

Ваканция

Семейството прекарало 5 дни в най-северната област във Финландия.

Мисис България наду устни за пети път (СНИМКА)

„Те бяха напълно достатъчни, за да видим всички красоти. Бяхме в едно кокетно коледно комплексче, което се казва „Селцето на Дядо Коледа“, и дори срещнахме Кембърли със стареца. Там празнувахме и Коледа“, споделя Валери.

С дъщеря й и Дядо Коледа

 С дъщеря й и Дядо Коледа

„На летището има полети от цял свят. Видяхме толкова различни раси хора, от Япония и от Китай имаше много хора, а за тях е много далече. От Нова Зеландия също имаше много и ни казаха, че са пътували около 40 часа, за да дойдат на това красиво място“, допълни Стефанова. От студено те излизат директно към топлото и екзотично място Тулум в Мексико.

МИСИС БЪЛГАРИЯ извая дупе ала Ким Кардашиян! (СНИМКИ)

„Там ще посрещнем Нова година, ще се приберем чак на 9 януари. Направихме си една голяма ваканция около 20 дни“, казва миската. 

Елени

От всички интересни неща на това далечно място Валери и дъщеря й са най-впечатлени от животните там.

С елените

 С елените

„Най-много ме впечатлиха хъскитата и елените. Бяхме на хъски сафари в гората, качихме се на шейна и те ни теглеха с толкова бърза скорост, досега не се бях качвала на подобно нещо. Дъщеря ми също много се впечатли от това преживяване“, разказва красавицата.

ПРЕД ОЛТАРА: Мисис България Валери Стефанова каза “да” на лекар (СНИМКА)

Въпреки бързата скорост всички са в безопасност, тъй като през цялото пътуване местните хора се движат успоредно на шейните със сноуавтомобили.

ЗАРАДИ ПРЕВИШЕНА СКОРОСТ: Мисис България одрусана с глоби за 2 бона (СНИМКА)

„Преди да се кача, много се притеснявах, но определено си заслужаваше. След това ни позволиха да си поиграем с кучетата и да ги погалим. Еленчетата също са прекрасни, противоположно на кучетата, те се движеха много бавно около нас. Те също ни впечатлиха много, защото не бяхме виждали елени“, допълва Стефанова.