0

П опфолк певицата Преслава се превърна в доцент и написа шестица на неин почитател в студентската му книжка на сцената. „Вече сме ти фенове“, пишат абонати под видеото в Тик-Ток.

@pyakimov На изпит при доц. @Preslava в университет 33! Полят и взет изпит!😂#preslava #viral #fyp ♬ original sound - Petar Yakimov

Байрак

Един от най-гледаните клипове в забавната платформа Тик-Ток от два дни е подписването на студентската книжка от Преслава на студент. Във видеото се вижда как изпълнителката кани на сцената неин фен по време на свое участие в нощен клуб, който й подава ученическия документ. „Първо трябва да те изпитам, за да ти пиша оценка, избери си каквото пожелаеш“, възкликна певицата. Петър, както се казва почитателят й, избра да изпълни старата българска песен „Кой уши байрака“. Преслава остана очарована от изпълнението на младежа и написа шестица, а след това той получи като бонус бурните аплодисменти на гостите в клуба.

Столичните дискотеки замениха университетските зали и освен Преслава, оценки раздадоха и попфолк певецът Галин, и Емануела. Фолкаджийте зарадваха феновете си със шестици, без много предисловия. 

Колежка

Колежката на Преслава – Софи Маринова, която й е много близка приятелка, пък направи много специален подарък на дъщеря й. Малката Паола получи първото си пиано в комплект с микрофон от ромската перла. С това се похвали радостната майка в социалните мрежи и сподели снимка на двете дами и големия подарък.

*Автор: Лина Димитрова