0

Н ай-младата чалга певица у нас Дана се похвали с чисто нова кола за над 200 бона. Изпълнителката сподели в нета с феновете си снимка на белия автомобил, украсен с червена панделка, а под него написа: „Всичко започва като мечта, добре дошла, скъпа моя”.

Диамант

Поредица от снимки, на които тя позира с новото возило, заляха мрежата. Фото в купето, до него, пред колата с букет рози в ръка. Почитателите и приятелите й не пропуснаха да я поздравят на кадрите. „Честито, безаварийно, със здраве“, „Най- добрата марка, знаеш как е“, бяха сред най- честите. Не липсваха и въпроси от рода на това как едно толкова младо момиче със стартираща кариера може да си позволи подобна нова кола, на тях обаче Дана пропусна да отговори. Стандартно автомобил като този модел и марка е на цена около 120 хиляди лева, това, което прави впечатление обаче, е, че возилото на подрастващата звезда е пълен лукс. Разполага с всички екстри, кожен червен салон, кожен волан, табло и т.н. Моделът е специално поръчково изпълнение, което се доплаща и прави автомобила много по-скъп.

Тайна

Ден след като показа новата си придобивка Дана качи и стори със снимка на букет от сто рози, на което написа „Благодаря“, това наведе последователите й на мнение, че в живота на певицата присъства таен обожател. На въпрос на екип на „Телеграф“ дали това е така, тя запази мълчание.

*Автор: Василена Маринова