0

Н ова сирена се задава на хоризонта на любовния живот на "пирата" Джони Деп.
Този път обаче, не е звезда от световна величина, е обикновена...козметичка, макар и хубава.

Авантюристичната душа на Джони изненадващо се насочи към руските тундри, тъй като новата му изгора е рускиня.

28-годишната руска козметичка и модел Юлия Власова се появява две години след процеса за клевета срещу Амбър Хърд, припомня британската преса.

 Двамата се запознават през 2021 година, но напоследък са хванати, че се натискат и има май нещо повече от обикновен флирт.

Въпреки това, хора, близки до Деп, потвърдиха, че връзката е „случайна“ и че двойката се е виждала „тук и там“ през последните две години.  

Съвсем наскоро двамата бяха видени заедно миналия четвъртък, когато бяха заснети да се въртят около хеликоптерна площадка в Лондон.

 Власова живее в Прага, където притежава студио за грим и прическа и където за първи път се срещна с актьора на 55-ия Международен филмов фестивал в Карлови Вари през август 2021 г., според запознати с развоя на авантюрата им.

По-късно тя беше видяна да излиза с Деп на концерта на неговия приятел и покоен музикант  Джеф Бек в Прага през юли 2022 г., само няколко месеца след като той спечели делото си за клевета и пристигна на турне в Европа. 

Снимките показват, че двамата закачливо позират заедно на събитието, като едно селфи показва, че Деп дори е погладил бузата й.

И докато Власова не потвърждава любовното естество на връзката им, тя все пак намекна за романтиката в публикации в Instagram, някои от които не след дълго бяха изтрити. 

По-рано тази година моделът сподели снимка на двамата, отпуснали ръце на краката си в отговор на въпроси и отговори в Instagram със своите последователи, които питаха за нейния „любим актьор“. 

„Джей Ди. Той е човек, който е невероятно талантлив и вдъхновяващ“, отговори тя. 

Публикации в социалните медии предполагат, че рускинята също прекарва голяма част от времето си в Обединеното кралство - където Деп до голяма степен е базиран след скандалната си съдебна битка и развода.

В момента живее в Лондон, където е зает с нови филмови проекти и ходи на турне с групата си. 

Да видим докъде могат да стигнат една козметичка и една световна кино- и музикална звезда.