0

У частничката от сезон 4 на риалити формата „Игри на волята“ по NOVA Мирела Илиева записва нова песен. Красавицата сподели пред „Телеграф“, че парчето е сингъл.

Студио

Мирела Илиева сподели видеоклип в социалните мрежи, на който показа, че е записвала в музикално студио новата си песен. Тя разказа, че рапърът Павел от дуото „Павел и Венци Венц“ е до нея и й помага за реализирането на проекта й. Красавицата сподели и кадър с целия екип. „Най-добрият екип. Толкова съм щастлива, че работя точно с вас. Благодаря ви, че ми се доверявате“, допълни младата изпълнителка.

Вдъхновение

Зад гърба си Мирела вече има една песен с името „Бих го изживяла пак“, вдъхновена от риалити формата. За нея Павел отново бе до нея, като музиката е написана изцяло от него, а по текста са работили заедно. Видеоклипът бе заснет на екзотичната дестинация Тайланд. Относно новия й проект, участничката сподели, че не иска да издава кое я е вдъхновило този път и иска да бъде изненада за почитателите й. „Все още нищо не сме мислили за клипа към новата песен, защото сме в самото начало“, допълни звездата.

*Автор: Лина Димитрова