0

Е ротичен модел реши да си купи собствен самолет, за да не се налага да запазва по две места, когато пътува с авиолиниите.

Грейси Бон е 26-годишен модел от OnlyFans, чиято най-голяма гордост е огромната й дупара, с която реално си докарва доходи от еротичната платформа.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GRACIE BON (@graciebon)

Признава обаче, че когато ѝ се налага да пътува в самолет, това винаги ѝ създава дискомфорт, защото е принудена да си запазва по две места, предвид необичайните размери на седалището й, която трябва да намести някак по време на полет. На няколко пъти тя е писала до авиокомпаниите, с които пътува да оразмерят седалките в самолета си, за да може на тях да се настаняват и по-едри хора, включително такива с голямо ремарке като нея.

Нямам вина, че задникът ми е голям. Моля, направете местата малко по-широки, писала нееднократно в молбите си до компаниите Бон.

Осъзнала в даден момент, че авиокомпаниите нямат намерение да удовлетворят претенциите й. Така младата жена в крайна сметка си купила личен самолет.

Току-що купих първия си самолет. Търговските авиокомпании отказват да правят по-големи места, така че хванах бика за рогата, купих си собствен самолет. Добре дошли на борда, пише Бон в клипче в социалните мрежи, където представя на вниманието на феновете си новата си луксозна придобивка.

Тя допълва, че цената му е била много висока, но само така можела да разреши проблемите си с пътуването веднъж-завинаги.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GRACIE BON (@graciebon)