0

Б анкрутиралата Кейти Прайс яко е закъсала след поредицата от дела, които се водят срещу нея, и сама драпа да влезе в затвора.

45-годишната жена трябва да се яви пред съдия следващия месец, за да отговори на въпроси относно нейните внушителни дългове от милиони долари.

Освен заради финансовите си неволи, Кейти се яви няколко пъти в съда за престъпления при шофиране. За капак сексбомбата се бори да спаси своето имение Mucky Mansion, като част от продължаващите дела за фалит..

Сега нейните кредитори – включително двама заемодатели срещу къщата – искат парите си обратно.

Синдиците, управляващи фалита й, имат властта да продадат къщата й, за да покрият дълговете й.

През 2021 г. тя призна за шофиране в нетрезво състояние , шофиране без правоспособност и шофиране без застраховка, след като преобърна своя луксозен европейски автомобил..

На фона на цялото това напрежение бившият бляскав модел  Кейти е решила, че предпочита да се изтяга в затвора - и дори е измислила как да спечели от това.

Тя е категорична: „Постоянно съм заплашвана със съдебни писма и напоследък съм била в съда повече пъти, отколкото съм правила секс. Вече не се страхувам от съд.

„Писна ми от напомнянията и от това защо съм в съда. Наистина не ме интересува дали ще отида в затвора”, допълва гневно тя.

Практичната дама вижда добра възможност за бизнес от цялата ситуация: „Мога да направя история за себе си, когато изляза от затвора, и това е печеливша идея, нали? Освен това, няма да съм там дълго.“ На всичкото отгоре в главата й се върти и идеята да направи реалити шоу от затворническия си живот.

Както се казва – важно е бизнесът да върви, независимо дали се ръководи от луксозен офис или от затворническата килия.