0

С видетели видяха как Бони издуха петдесет една по една. Толкова бяха свещичките на огромната торта за 50-годишния й юбилей.

Облечена в секси розово, с боцнати на гърдите сърчица, тя със сладострастен жест унищожи огънчетата върху сладкиша.

За празника Бони си подари нов сингъл - “Трябва вяра”, който представи в онлайн канала Boni (Official).

Песента е по музика и текст на Бони. Аранжиментът е направен от Спас Лазаров. Гост-солист е Георги – Бурето (кларинет).

По време на купона Бони сподели най-важното, което е получила от съдбата: "Лично изживях, падах, ставах, преодолях, изправих се и продължих -Трябва вяра“.

Първите реакции на почитателите й показва, че са силно впечатлени от новото й парче.

Певицата е родена е в гр. Сливен на 12 декември 1973 година. Пълните й имена са Бонка Симеонова Илиева. Започва да пее на 15 години. Гласът й е определен като “контраалт", който се изявява и в ниския, и във високия регистър.
Залитането на Бони по пеенето не е прието радушно от семейството й, в което няма музикални творци. Въпреки съпротивата на близките си, тя започва сериозно да се занимава с пеене, Когато е в 12-ти клас, заминава за бивша Югославия със собствен оркестър и работи там в продължение на три години. 

Бони се завръща в България, записва първия си албум и става част от оркестър “Елит", а малко по-късно я канят и в известния оркестър „Кристали".

Днес Бони има богата музикална кариера с десетки хитове, снимала се дори в киното – във филма "Сезонът на маймуните" на режисьора Милена Андонова.