0

П евицата Кейти Пери подкрепи бившата съпруга на годеника си Орландо Блум. Супермоделът Миранда Кер беше почетена по време на благотворителна гала вечер, на която бе удостоена с награда за отлични постижения в областта на изкуствата.

„Известна с кариерата си на модел, Миранда Кер също така е отдаден филантроп, бизнесдама и предприемач“, похвалиха манекенката от организацията G Day USA.

На червения килим Кейти Пери си появи в зашеметяващ тоалет в металически цвят на Zimmerman.

„Облечена съм с цветовете на моя любимия овлажнител за лице на всички времена и в целия свят“, каза певицата на журналистите, визирайки овлажнителя с блясък от куркума, създаден от Миранда Кер и представен от единственото й дете от Орландо Блум – сина й Флин.

За официалното събитие в Лос Анджелис Кер носеше бяла рокля на Alex Perry със стегната талия и беше придружена от съпруга си - главеният изпълнителен директор и съосновател на Snapchat.

Кейти Пери връчи на Миранда Кер наградата наричайки я "сестра“ и „моят гуру за здраве и уелнес, и сърцето на нашето семейство".

Супермоделът показа, че държи на приятелството си с певицата, като публикува в социалните мрежи видео, на което се вижда, че Пери и Кер си раздават въздушни целувки.