0

Ф еновете на Джъстин тръпнат в очакване на първото бебе Бийбър. Напоследък все по-често се говореше, че Хейли е в напреднала бременност и след три месеца на бял свят ще се появи наследникът им.

Първо плъзнаха слуховете, след това любимата двойка поднесе изненадващо видео.

Началото на съмненията тръгнаха още преди няколко месеца, когато Джъстин публикува разтапяща снимка с бебе в ръце и шише с биберон. Бебенцето бе негова племенница, но това не попречи да се родят спекулации около евентуално негово бебе и купища пожелания това да се случи скоро.

Надеждите за наличието на бебе се подсилват от циркулираща в социалните мрежи публикация, в която е написано, че Джъстин и Хейли очакват дете и бъдещата майка е в шестия месец. Публикацията е на  водещата по SiriusXM HITS 1 -  Саймън. Това предизвика както радостно очакване у част от феновете на евентуалните бъдещи родители, така и остри критики към Саймън, която си е позволила да оповести нещо, което е много личен момент за всеки родител.

Първите съмнения за евентуална бременност се появиха преди време, когато двамата се появиха на снимка, при която Джъстин и Хейли са обгърнали нежно коремчето й, деликатно изпъкващо под тясна бяла рокля.

На всичкото отгоре  двойката пропусна култовото модно събитиe Met Gala в Ню Йорк - нещо, което едва ли биха направили, ако нямаха много уважителна причина.

Съмнение дали е бременна Хейли подпали и последната публикувана снимка в профила ѝ в Instagram, където е с огромно черно сако, с видимо много по-голям размер от необходимото. Крие ли се малко съкровище под него, се питаха феновете. 

Голямата въпросителна падна, след като само преди броени часове Хейли все пак качи видео, на което ясно си личи коремчето. Значи бебе има, изпаднаха в еуфория последователите ѝ. Според изчисленията на феновете на звездното семейство, има-няма още 3 месеца до появата на белия свят на малкото бийбърче.