0

Т ом Круз развълнува феновете с изключителното си изпълнение в "Топ Гън: Маверик“ миналата година. Въпреки това 60-годишният актьор е обявен за най-малко подходящия ерген в Холивуд. 

Според информация на „RadarOnline“ звездата от "Мисията: Невъзможна" в момента си търси партньорка. Неговата "контролираща" личност обаче създава проблеми на звездата да се свърже с някой специален човек.

"Том би искал да има някого в живота си, но истината е, че репутацията му просто не е добра. Като цяло сциентологията е отблъскваща за повечето жени и той не може да се откаже от нея. Той е много отдаден на нея", казва източникът. "За него всяка партньорка е продължение на него - и на имиджа му - така че е известно, че той е много контролиращ - чак до това какви дрехи могат да носят, когато са навън с него", обяснява информаторът.

За последен път Круз беше романтично обвързан със звездата на Marvel Хейли Атуел, но нещата не се развиха добре. Източниците разказаха още, че звездата от "На ръба на утрешния ден" наистина се е постарал нещата с Атуел да се получат.

"Но контролиращите му действия ѝ дойдоха в повече – и тя прекрати връзката. Жените го намират за твърде доминиращ и той се превърна в най-малко подходящия ерген в Холивуд. Това наистина е отблъскващо. Много жени са си тръгвали едва след няколко срещи", казва източникът.