0

С веган кухня изпратихме музикантите от Imagine Dragons, които в неделя вечерта изпълниха мечтата на хиляди фенове у нас и изнесоха впечатляващо шоу на Националния стадион.

Басисът на американската банда Бен Маккий останал очарован от местен веган ресторант, в който обядвал преди шоуто на стадиона и поръчал храна за из път и за колегите си. В понеделник Imagine Dragons отлетяха с частния си самолет от страната ни.

Бус

Над 40 000 души пяха в един глас заедно с вокалиста на бандата Дан Рейнолдс най-големите хитове на бандата. Музикантите изнесоха спектакъл като по учебник и пренесоха позитивната си енергия върху родните меломани, които за първи път от много години имаха възможност да се насладят на актуална за времето си група на най-големия ни стадион. Шоуто започна точно 20 минути преди 21 часа и завърши малко преди 23 часа вечерта, като, докато все още свиреше музиката, американците се изнесоха с два буса към хотела си. Сред зрителите на концерта бяха моделът и актриса Диляна Попова, която беше със сина си Борил, актьорът Иво Аръков, певецът Тото и др.

Реч

Неизменно пикът на вечерта бе речта на Дан Рейнолдс за зависимостите и демоните в човека, която той каза точно преди да забие парчето Demons, което описа от сцената като „песен за всеки, който е имал проблеми с това да се чувства щастлив, да намери причина да продължи да живее". 36-годишният певец каза: ,,Останете с нас. Нека да потърсим помощ заедно. Аз вярвам твърдо в терапията. Терапията е причината, поради която аз още съм тук днес. Терапията не те прави сбъркан или слаб. Да помолиш за помощ не те прави сбъркан. Прави те мъдър, силен. Да планираш бъдещето, да останеш жив заради хората, които те обичат, да останеш жив заради себе си, защото да обичаш себе си е достатъчно", и разкри, че самият той дълги години е ходил на психотерапевт, за да може да бъде тук с нас сега. Синеокият чаровник, който е висок 1,93 см, спря и дъха на дамите, след като първо излезе по потник и къси панталонки, а след това се съблече гол до кръста и така остана до края на вечерта.