0

Б лизо месец след раждането на второто си дете Николета Лозанова вдигна луд тийн купон. Първородната Никол, рожба на бившия мъж на Николета, Валери Божинов, навършва 12 години. По този повод Лозанова организира детска дискотека в популярен столичен клуб, запазен само за нуждите на гостите им. 

За настроението на малката рожденичка и приятелките й се грижеше певицата Биляниш. Невръстните момичета явно са фенове на музиката на Биляниш и припяват всяка нейна песен. 

ДОСУЩ КАТО МАЙКА СИ: Щерката на Николета вае тяло (СНИМКА)

За партито, разбира се, помага и доведеният татко на момиченцето - Ники Михайлов. "Голямо момиче, обичам те!", споделя Ники М. в мрежите.

Никол вече върви по стъпките на майка си, превръща се в инфлуенсър. Въпреки че е само на 12, Никол вече е в крак с бизнеса и прави всичко, за да има излъскан вид в социалните мрежи.

ПОСЕГНАХА НА НАЙ-МИЛОТО Й: Щерката на Николета с фалшив профил

НиЛо въобще не пести става ли въпрос за дъщеря ѝ Никол, на предишния рожден ден я възнагради с малък куфар на супер тузарска марка. Цената на тези кожени бижута варира между 5 и 15 хилядарки, като най-вероятно това на Никол струва около 10 бона.