0

Т еатралните постановки вече ще се играят и в ресторанти, стана ясно от последния пост на актрисата Яна Маринова, която ще играе спектакъла „Куци ангели“ именно на такова място. То е близко до НДК и предлага и кухня, която обаче ще бъде затворена до 21:00 ч., а след това Яна ще излезе пред публиката, за да играе.

Позволено

Алкохол и напитки ще се предлагат и по време на представлението, но храната ще бъде спряна, защото не е възпитано да се яде, докато актриса играе на сцената, разкриха запознати с програмата на вечерта.

Това определено е новост в театралното общество, която от едни бе приета радушно - като още една възможност да запознаем хората с изкуството, а други пък възроптаха, че мястото на театъра не е на такива места и е неуважение към професията на актьора.

Игра

Част от коментарите гласят от „Паднахме до ниво да се играе театър по кръчмите, сякаш няма места за това“ до „На летните кина, като играят, да не е по-различно - яде се, хрупат се семки, че дори се и пуши“. Към момента само стендъп комедии се играят на места, където е позволено да се пие, и изключение прави „Театро отсам канала“, където можеш да си вземеш чашката и в самата зала. Там предлагат и сандвичи, но до последно те бяха възможни само до влизане в залата.

В големите театри в столицата е позволено само внасянето на вода по време на спектаклите.