0

Е дна от най-големите звезди в шоубизнеса Шакира записа името си сред знаменитостите, които посетиха турнира от сериите „Мастърс 1000” в Маями. Горещата колумбийка изгледа на живо финала между между Григор Димитров и Яник Синер, който бе спечелен от италианеца с 6:3, 6:1.

Шакира не остана незабелязана за камерите, която я снимаха на трибуните. В един момент тя отдели време да се снима с млад фен, носещ фланелка на националния отбор на Аржентина.

Шакира и Григор

 Шакира и Григор

Певицата и преди е демонстрирала своята любов към тениса. Миналата година, докато прекарваше лятото си в Англия, тя отиде да гледа полуфинала на „Уимбълдън” между Карлос Алкарас и Даниил Медведев.

Тазгодишното издание на „Маями Оупън” привлече вниманието и на други големи имена, като футболиста Неймар, дъщерята на бившия президент на САЩ Доналд Тръмп - Иванка, звездата на Маями Хийт Джими Бътлър, боксовата легенда Майк Тайсън, бившия капитан на Барселона и настоящ играч на Интер Маямия Серхио Бускетс и бившите №1 в женския тенис Линдзи Дейвънпорт и Серина Уилямс.