0

Д окато навсякъде в чужбина новото модерно е да си с естествена визия, то у нас родните красавици определено не смятат, че естествената красота е важна и за пореден път показаха, че са фенки на тунинга. Николета Лозанова уголеми устните си още, а Моника Валериева си оперира носа за пореден път. Джулиана Гани пък си изостри зъбите като вампир, а Сузанита си отряза двойната брадичка.

Нос

Интервенциите на Моника Валериева нямат край, за пореден път тя легна под ножа. Бившата на попфолк певеца Меди сподели снимка в социалните мрежи, от която стана ясно, че отново си е клъцнала носа. „Ринопластиката ми е на 21-ви ден, все още съм много отекла и подута и с разширена кост“, сподели брюнетката.

Моника не пропусна да се похвали с добрия резултат. След като минаха няколко месеца от операцията, брюнетката има два пъти по-малък бейби нос, който тя не спира да снимка за социалните мрежи. Красавицата издаде, че иска да махне имплантите в гърдите си, тъй като вече не е модерно според нея. „Не съм се отказала от премахването им. Просто трябва да мине година след пълната упойка, която имах заради ринопластиката. Изчаквам“, издава самата тя пред последователите си.

Певицата Десита от лейбъла на Галин също си кръцна нослето. Хубавицата от месеци се подвизава с променен обонятелен орган, който обаче е толкова фино направен, че не бие на очи и изглежда съвсем естествено.

Носът на Десита и преди си беше хубав, но съвсем леко по-дълъг във върха и с по-различна форма. Сега нослето е по-мъничко и една идея по-чипо. Феновете на брюнетката обаче още в първите дни забелязаха разликата и в няколко коментара под снимките й в социалните мрежи я питаха за ринопластиката, но тя не даде яснота по въпроса. По всяка вероятност интервенцията е правена в Турция, където и колежката й Лидия се подложи на ревизия преди години.

Диво

Носителката на титлата „Мис Силикон“ Джулиана Гани си направи вампирски зъби. Красавицата публикува видео след посещение в столична дентална клиника и попита: „Харесвате ли новата ми усмивка?“.

Миската е любителка на всякакви корекции и промени, но този път успя наистина да изненада и най-верните си почитатели. В онлайн подкаст преди време тя призна, че много харесва новата мода в социалните мрежи – хора, които си правят вампирски зъби. „Двата кучешки зъба ти ги удължават и ставаш като Валкирия, като вампир. Познавам един човек с такива и когато го видях на живо, супермного ме изкефи! Много е шантаво, много е диво! Все пак мисля, че ще има много противоречиви мнения, тъй като е странно да си с такива зъби в ежедневието“, споделя искрено Джулката.

Зъбите са изградени с технология тип бондинг, материалът се наслагва, докато се постигне желаната форма. За около час и половина Джулиана се е сдобила с новите придобивки в устата си. „Чисто луди сме“, написа тя под снимка, на която позира заедно с младия доктор, чието дело са зъбките. Всъщност този тренд при звездите отвъд океана е популярен от преди години. Една от първите, които изненадаха с вампирски зъби преди години, бе сестрата на Ким Кардашиян, Кортни.

Тя се пусна с остри, покрити с диаманти кучешки зъби. Post Malone вдигна летвата и постави истински диаманти под формата на зъби в устата си с помощта на известния зъболекар Томас Конъли. Според него заострените резци стават все по-търсени от неговите клиенти. „Те повдигат устните по малко по-различен начин в ъглите и цялостно променят усмивката“, обяснява той.

Мазнини

Щерката на Орхан Мурад – Сузанита, избра поредната разкрасителна процедура. Този път певицата си направи липосукция на двойна брадичка, която премахва мазнините от зоната, подобрява контура на лицето и се постига изваян профил.

В социалните мрежи се пусна с възстановяваща лента около брадичката, която предизвика въпроси за процедурата. Освен тази наследничката на Орхан Мурад има силикон в гърдите, както и направени устни.

В бившето семейство на Орхан Мурад подмладяващите операции са на почит. Преди време майката на Сузанита - Шенай Кузева, се подложи на седем интервенции в Турция. Блондинката буквално е претърпя пълна промяна, след като се подложи на седем интервенции в Турция. Новата й визия включва редица подобрения - увеличаване на бюста със силиконови импланти, подмладяване чрез оформяне на скули, брада и нашумелите през последните пет години - котешки очи. Също така изпъване на зоната около веждите и липосукция в областта на корема.

Истанбул

Плеймейтката Светлана Гущерова ляга отново под ножа. Блондинката реши да хване самолета за Истанбул, за да прибере корема след четирите си раждания, разкрива самата тя в отговор на въпроси от последователи в социалните мрежи. След цезаровите сечения при Гущерова се появила диастаза, която е типична след множеството разрези на корема. Диастаза на коремните мускули е често срещано състояние при бременни и след раждане.

Това се случва, когато двете половини на правия коремен мускул се раздалечат по време на бременност от разтягане. Разстоянието може да стигне от 2,5 см до 5 см на ширина. Нелекуваната диастаза може да доведе до неприятни последици, които за съжаление далеч не са само естетични. Състоянието предизвиква слабост в мускулите, постоянни болки в гърба и корема. Най-сериозните последици са появата на херния.

Както е известно, Светлана има четири деца от бизнесмена Християн Гущеров. Милионерската съпруга полага неимоверни усилия за външния си вид и се подлагала на редица разкрасителни интервенции, като преди време си сложи 440 кубика в бюста. Освен това тя има и ринопластика.

Филър

Една от най-красивите звезди у нас Николета Лозанова се похвали в мрежата, че е уголемила устните си. Чернокосата красавица винаги се старае интервенциите, които прави на лицето си, да бъдат много естетични и трудно забележими, за разлика от големия й бюст. „Имам най-готините устни“, възкликна инфлуенсърката и показа кадър на тях. Освен че избира нови процедури, Ни Ло реши да премахне стари такива. „Искам да махна всичките си татуси, но след лятото“, издаде самата тя. Бизнесдамата Валери Стефанова, носителка на наградата „Мисис България“, се е подложила на пета поредна процедура за увеличаване на устните.

Тя споделя, че е имала четири неуспешни интервенции. Финалната й поправка е дело на д-р Алит Керимов, завършил в Лондон. „Имах проблем - миграция на поставения филър, липса на добри линии при изграждането на контур, неправилна форма, наподобяваща патешка уста… Докторът успя да се справи с всичките несъвършенства, използвайки един от най-прочутите и желани методи.

Техниката е известна по цял свят, това е Butterfly lips. Страхувам се от болката и за първи път мога да кажа, че не усетих нищо”, разкрива брюнетката. Валери не издава каква е общата сума за предишните четири на брой интервенции. Сигурно е обаче, че става дума за 2000-3000 лева. „Не съм от жените, които прикриват години и операции. Не мога да кажа - не съм си правила устни, когато е видно, нито да отрека, че имам силиконови импланти при толкова голяма гръдна обиколка. На мнение съм, че хората ценят повече истината. Изкуственият и таен живот вече не са на мода”, споделя миската.

Носителката на „Мис Силикон“ Боряна Миткова наду дупе. Хубавицата демонстрира задните си части по време на почивката си в Созопол. Тя сподели предизвикателната снимка на силиконовото си дупе от плажа в Каваци и събра хиляди харесвания в мрежата. Боряна печели конкурса през 2016 г., когато има само една корекция на бюста си.