0

В най-новия епизод на The Voice Cast Йоана Димитрова, която скоро направи завръщането си на музикалната сцена с най-новия си сингъл “Розова утопия”, споделя не само за музиката, но и за живота ѝ извън познатия досега образ.

Тя се завръща към детските си спомени и живота си до неговата повратна точка - участието ѝ в X-factor, което дава старт на Йоана като изпълнител с авторска музика. Но докато зрителите си мислят, че шоубизнеса е розова утопия, Йоана се среща с другата страна на монетата, което я отблъсква от тези среди.

Йоана Димитрова в The Voice Cast.

 Йоана Димитрова в The Voice Cast.

Йоана споделя:

Аз нямаше да правя повече музика. Не искам да правя музика за бизнес.

Въпреки това в живота ѝ се случват доста ключови неща като появата на човека до нея и общото им детенце. Йоана разказа за периода преди и след раждането, обясни своите методи за отглеждане на дете и сподели за реакциите им, когато са разбрали пола на бебето.

Изпълнителката е и много популярна в социалните мрежи, има изграден стил на обличане и непрекъснато радва последователите си с красиви снимки, на които показва стилни комбинации. Смела е в комбинирането и не се притеснява да прави смели съчетания:

Винаги съм си имала някаква цел да обуя най-грозните обувки или най-грозната чанта и да я съчетая по най-якия начин.