0

Е страдната легенда Йорданка Христова ще зарадва българите отвъд Океана с концерт във Вегас. Изпълнителката на „Песен моя, обич моя“ ще изнесе рецитала си на 15 май, а билетите за изявата й вече са пуснати в продажба.

Интерес

Интересът към Христова е огромен, тъй като тя не е правила концерти в САЩ повече от 10 години. Екип на „Телеграф“ се свърза с мениджъра Евгени Боянов, който разкри, че голямата певица ще бъде част и от събора на българите в Чикаго. „Г-жа Христова ще пее на големия събор на българите в Чикаго. Ще зарадва сънародниците ни и в Лас Вегас. Ще има изяви и в още градове, но тепърва ще ги обявим“, каза Боянов. Той не разкри какви изненади е подготвила певицата за гастрола си отвъд Океана. 

От свои източници „Телеграф“ разбра, че пуснатите пропуски за концертите вече се разпродават и събитията се радват на огромен интерес от страна на публиката. 

Обиколка 

Обиколката на Христова в САЩ се очакваше след огромния успех на юбилейния й концерт 60 години на сцена в зала 1 на НДК в края на миналата година. Фенове пък веднага отбелязаха, че по всяка вероятност певицата ще използва факта, че е в Америка, за да се види със сестра си Лили Иванова, която от години живее отвъд Океана. 

В последно време се наблюдава как едни от най-големите имена на родната музикална сцена правят все повече концерти извън граница. Припомняме ви, че съвсем скоро бяха изявите на Мими Иванова в Сидни, на Лили Иванова в Брюксел, а сега и Данчето Христива ще пее в Америка.