0

П опзвездите Искрен Тончев - Искрата и Мона превзеха ресторанта на топготвачката Божана Кацарова за снимките на дуетното парче "Бон апетит".

"Имахме ясна концепция. Вложихме време, енергия и усилия в реализацията, неслучайно се озовахме в кухнята на една от най-популярните и обичани кулинарки. Избрах две изкушения - шоколадови торти и черна дантела (смее се). Щастлива съм, че старанието по отношение на музика и визия бе високо оценено от публиката", коментира хитовата изпълнителка пред "Телеграф".

Купа

Божана Кацарова, която е притежателка на куп награди и професионални отличия, на драго сърце е предоставила терена. Бутиковият декор, както и част от екстравагантните украшения се оказали идеални за завършващите щрихи на идеята. Любопитна подробност е, че някои от меломаните разпознаха локацията. "Спрели сте се на най-доброто място", "Поздравления за лентата", гласят мненията в уебпространството.

Химия

Мнозина отправиха и своите въпроси към звездите, спрягани по-рано за двойка. "С Искрен сме колеги, както и добри приятели. Между нас има химия, рамкирана от любовта към музиката. Вярвам, че точно тази страст допринесе за резултата. Не отговарям на въпроси от този тип. Не съм самотна, нека публиката го разбере както иска. Аз уважавам личното пространство на всеки, независимо дали е известен, или не. Иска ми се да получавам същото", допълва още Мона.