0

Г олямата мечта на Азис като дете била да бъде гадже на култовия Арнолд Шварценегер. Кралят на попфолка разкри това, отговаряйки на въпроси на феновете си в Instagram.

Дискусията се фокусира и върху факта, че легендата е пълно копие на баща си. Звездата буквално шокира феновете, след като отново сподели снимка от младите години на татко си.

Изпълнителят намери време да отговори и на пикантни въпроси. Почитател на Краля на попфолка го попита истина ли е, че буквално е одрал кожата на родителя си, на който той намери за добре да отговори, публикувайки шокиращия кадър. Снимката за изненада на всички остави последователите му безмълвни за няколко минути, след което заваляха коментари и въпроси. "Като две капки вода сте, как е възможно чак такава прилика", написаха някои от тях. „Приликата е невероятна“, имаше и такива, които поставиха под съмнение кадъра, както и други, които заподозряха, че това е монтаж. “Според мен това си ти, просто си се застарил с програма“, изказваха различни мнения в мрежата. Азис разказа, че често хората бъркали бащата и сина.

Азис и преди е споделял кадър с образа на баща му, който обиколи медийното пространство. Преди това това на обществото беше позната само майка му, а за бащата на звездата се заговори единствено преди около година, когато се разбра, че семейството е погребало 74-годишния Троян Боянов след усложнения от коронавирус.

Междувремено след оговорите и разкритията му в мрежата, Костинбродският славей шокира феновете си и с друго признание. Той обяви, че е уморен както никога досега и иска да спи цяла седмица...

Instagram