0

Д еми Ловато разказва за експериментирането с наркотици и алкохол през тийнейджърските си години, пише People.

В епизода на подкаста "Call Her Daddy" в сряда, певицата, която в момента промотира предстоящия си осми студиен албум Holy Fvck, си спомни за първия си досег до наркотиците.

„Започнах да експериментирам за първи път, когато бях на 12 или 13 години“, каза тя на водещата Александра Купър.

„Попаднах в автомобилна катастрофа и ми предписаха опиати. Майка ми не мислеше, че ще трябва да скрие опиатите от 13-годишната си дъщеря, по това време вече пиех. Бях тормозена и търсех спасение", сподели Ловато.

30-годишната певица каза, че майка й след това взела хапчетата и ги „заключила“, след като видяла колко е взела.

Звездата на Disney Channel също разкри, че е "пила много" в тийнейджърските си години.

Тя добави, че първото й пиене било "сама" и че откраднала бира от хладилника на втория си баща.

Ловато каза, че инцидентът "трябваше да бъде голям червен флаг".

Изпълнителката призна, че по-късно е експериментирал с кокаин, казвайки: „На 17 години за първи път опитах кока и като че ли я харесах твърде много, но след това някак си се освестих и отидох на лечение веднага след като навърших 18.“

Тя добави, че когато най-накрая е получила помощ, нейният екип е бил „наистина подкрепящ“, защото е минало „много време“.

Ловато също разказа за романтичната си връзка. Тя не разкри самоличността на партньора си в подкаста, но отпразнуваха 30-ия й рожден ден с приятеля й Джутс в Лос Анджелис по-рано тази седмица.

Тя каза, че връзката "върви много добре".

Ловато сподели какво търси в партньора си, като каза: „Трябва да се смея. Излизала съм с хора, които са красиви или секси… Човекът с когото излизам и сега е много секси и съм обсебена от него. Остаряваме, външният вид избледнява, трябва да намериш някой, който напълно те разбира. Но най-важното за мен е, че ме кара да се смея."

Миналата седмица новите влюбени гълъбчета също бяха снимани да се държат за ръце в Ню Йорк, когато за първи път станаха публични.

По-рано този месец източник потвърди ексклузивно пред PEOPLE, че Ловато се е срещала тихо с някой нов.

„Това е наистина щастлива и здрава връзка“, каза източникът и добави: "Той е супер страхотен човек".