0

П опфолк изпълнителката Камелия пише биографична книга, която започна преди две години и иска да опише всяка подробност от живота си в нея.

„Искам да споделя себе си, да няма тайни. Хората знаят Камелия от интервюта, от жълти преси, но истинската Камелия не я познава никой. Ще разкажа всичко - за любовта ми, за кариерата ми, за детството ми. Всичко ще бъде подредено“, издаде певицата пред „Телеграф“. 

Факти

Русокосата изпълнителка издаде, че при първа възможност ще продължи с проекта си, тъй като програмата й е много натоварена.

„Фактите и историите искам аз сама да си опиша. Но изминалата година беше адски натоварена за мен и не ми остана време за нея. Живот и здраве, сега януари и февруари ще имам повече свободно време и съм планирала да го отдам на писане“ и добави категорично: „Искам тази книга да излезе от мен, а не някой да преразказва за мен“.

Помощ

Тъй като Камелия държи сама да свърши голяма част от работата, осъзнава, че все пак трябва и някой професионалист да се включи в книгата й, разкрива самата тя.

„Аз започнах да я пиша, дори доста съм написала. Но стигнах дотам, че като че ли имам нужда от някой човек, който да ме насочи за някои неща. Някой, който да я подреди, да бъде интересно подредена за читателите“. 

* Интервю с певицата четете в неделния брой