0

Р апърът Кание Уест се е оженил за Бианка Ченсори по „религиозни причини“. Двойката сключила брак, защото искали да „бъдат интимни“, каза източник пред Us Weekly.

ПОД НОСА Й: Кание Уест се оженил за новата си на пет минути от дома на Ким Кардашиян

Според него, „Кание и Бианка са законно женени от миналата година, когато имаха тайна церемония в Бевърли Хилс. Тя е напълно истинска и законна“.

Източникът добавя също, че Кание най-после е намерил жената, с която може да прекара живота си: „Той е мегазвезда от. Първият му брак (С Ким Карадашиян, бел. ред.) беше с някой, който живее почти на пълен работен ден пред камера. Бианка и Кание имат тотално различен живот. Те са много дискретни, много привързани и напълно отдадени един на друг. Мисля, че и двамата обичат да отделят време, което е само за тях“.

Междувременно, рапърът многократно е говорил за това колко е вярващ. През 2019 г. Уест започна да прави неделни служби само по покана, по време на които изпълнява свои популярни хитове в госпел вариант. „Сега, когато съм в служба на Христос, моята работа е да разпространявам Евангелието, за да уведомя хората какво е направил Исус за мен“, каза той в интервю през октомври 2019 г.

Въпреки че Ченсори не е говорила публично за собствените си религиозни убеждения, тя и съпругът й бяха забелязани многократно да посещават църква заедно.