1

М ис Плеймейт Михаела Тодорова правила секс в сауната. 

“Това е едно от най-странните места, на които съм правила секс, най-вече защото е супертопло. Иначе съм много сексуална и мястото няма значение“, призна пред “Телеграф” хубавицата. Според нея сексът е в основата на една връзка. Въпреки че ролята в живота й е на мъжемелачка, тя споделя, че не си пада по връзките от време на време.

„Най-дългата ми връзка е 4 години, а другата ми сериозна е 2, аз не си падам по кратките  взаимоотношения“, разказа още тя. Първото й гадже идва, когато е на 16 години с момче от родния й град Казанлък. „Мъжът до мен трябва да ме обожава, да е влюбен в мен, дори да е обсебен, аз трябва да съм център на вселената му, всичко друго е второстепенно“, споделя Михаела. Като малка не е имала гаджета дори и от тези детските, дори и на шега, но добре помни първата си целувка, която получава, когато е само на година и половина. „Този спомен го имам запечатан на видеокасета. С родители ми бяхме на гости на друго семейство, което имаше момченце, на 3 г. Той ме целува, аз бягам“, разказва с усмивка плеймейтката. 

Очила 

Детството си Михаела прекарва в родния си град Казанлък. Спомня си, че било спокойно и много щастливо: „Обичахме да играем по улицата, криеница, дама, стражари и апаши, ние сме май едни от последните деца, които имахме детство без телефони, колекционирахме играчки от шоколадови яйца, сменях ме си ги“, разказва тя.

Мечтата на малката Михаела била да стане банкер: „Аз бях пълничко детенце, носех очила и по-скоро бях мъжкарана, майка ми ме правеше на кукла, с роклички с панделки, никак не понасях фибички и обичах да си играч и да тичам по улиците с момчетата“, спомня си детството. Най-травмиращата й история от детството й е един рожден ден, които помни още, а след него и до днес не обича да празнува рождените си дни.

“Ставах на 12 г., трябваше да празнувам с нашите и мои приятели в един ресторант, но заваля ужасен дъжд и останахме вкъщи. Заради ужасната буря всички си бяха останали по къщите и аз така - сама с майка ми и едно бяло зайче, което ми бяха подарили. Имам една много тъжна снимка, на която плача над тортата“, разказва миската. „Започнах да мечтая да стана плеймейт в тийнейджърските години, да бъда модел, да снимам корици. Гледах броевете на „Плейбой“ и много исках да съм там”. В тези години малкото момиченце се променя напълно.

„Станах висока, слаба, издължих се буквално за година. Споделяла съм с нашите тази си мечта, баща ми винаги ме е подкрепял, майка ми е по-предпазлива и дава съвети, но в края на краищата ме разбира и подкрепя - тя е най-добрият ми приятел“, разказва тя. С нейна подкрепа, когато е на 18 години слага за първи път силикон. 

Корица 

И така, след като завършва училище, взима решение да дойде в София. Пристига в столицата заради първото си участие в конкурса „Мис Плеймейт“ и фотосесията за нея. Желанието й да участва в конкурса през 2018 е разклатено заради мнението на хората, че  момичетата олекват след подобно участие. Притеснена да не й се лепне подобен етикет, се отказва. Но човек не може да избяга от това, което му е писано да стане. Още следващата година участва и печели титлата „Мис Плеймейт“. Определя този момент за един от най-сладките и емоционални в живота си. „Не съжалявам в никакъв случай, напротив - тази титла за мен е сбъдната мечта и ми даде прекрасен старт“, разказва тя. Никога не се е срамувала от голотата, спомня си, че дори на първата си фотосесия е отишла напълно уверена в това, което прави. „На снимките имаше екип над 10 човека, не помня да съм изпитала срам, бях напълно подготвена. Мога да се похваля, че съм била 4 пъти на корица на „Плейбой“ и се гордея с това“.

Суета 

„Вманиачена съм в себе си, много се обичам и ценя, харесвам се, за това внимавам много какво правя“, споделя моделката. Единствената й пластична операция е тази за уголемяване на гърдите. Старае се да се грижи за себе си, без да прекалява. „Ходя на фризьор два пъти в седмицата, на маникюр два пъти в месеца, от скоро ходя на козметик, защото имам страхотна кожа и не ми се е налагало, а най-любимата ми процедура са масажите и в седмицата правя два пъти“, разказва тя.

40 концерта с една песен 

Михаела става певица почти на шега. “Един приятел каза - ти защо не направиш една песен, - ставаше дума за конкретен проект с Джордан, аз обичам предизвикателствата и го приех лично, отне ни много време, но се получи уникално“, споделя Михаела. Само с една песен тя успява да направи 40 клубни участия за година, песента й има над 3 милиона гледания, а това, което е показателно за успех, е, че все още се слуша по заведенията и хората се забавляват с нея. Като голям перфекционист й отнема близо година, за да изпипа всеки един детайл от песента. „Бях измислила в песента Джордан да изпее „Михаела, ти на всички мъже акъла съм взела, но на записа не звучеше добре и той каза, че няма да го изпее. Имахме голям спор, аз съм много емоционална и го приех лично, ядосах се и си тръгнах, казах, че няма да има песен и даже ги блокирах, но после Джордан измисли да се пее „Миха миха – ела ела“, разказва със смях спомените от първия си запис. „Хареса ми много тази работа, аз сама съм си продуцент, дори половината текст е мой“, наслаждава се на успехите си Михаела.

С първия си музикален проект грабва награда за дебют. Признава, че няма  претенции като певица и го прави, защото това й доставя удоволствие. „Не съм мечтала за това, но след като спечелих „Плеймейт“, ми се стори най-близко до мен, и начин да градирам по някакъв начин“, споделя тя. Разказва, че първите й опити като певица всъщност са много отдавна, когато влиза в студио с рап група, но не го усеща като нейното. „Дори имам две рап песни записани, много отдавна, едната се казва „Пумпал“, разказва красавицата. Сега чака втора песен, издава, че ще бъде бърза, не си пада по баладите, така е и в живота. „Искам песните ми да влизат в дискотеките, а и на мен повече ми отиват такива“, споделя още тя. 

Обиколила над 30 държави 

Мис Плеймейт обожава да пътува. Признава, че предпочита пътешествията с кола и се напряга винаги, когато й предстои да лети. „С кола съм ходила до Париж, много беше хубаво, спираш, разглеждаш много места. Винаги, когато намеря някой, който ми се връзва на акъла, и обикаляме с колата“, споделя хубавицата. Любимите й места са тези, на които си е прекарвала най-забавно, а това са Миконос и Дубай. За момента мечтана дестинация й е Доменикана и смята скоро да я осъществи.