0

2023 г. вече е тук, а колкото и невероятно да ни изглежда, и януари почти е преполовен! Тоест, ако някой е имал смели планове за тотална промяна, е крайно време да действа!

Това именно прави и моделката Моника Валериева, която, трябва да признаем, си е поставила доста реалистични цели за настоящата година. Тя просто иска да постигне целите и мечтите си.

Но това не е всичко. Моника Валериева неведнъж е споделяла, че има доста странна дневна рутина - става късно, а после, докато се оправи, ставало вечер. "Искам да променя режима си", сподели тя в Instagram.

Е, вероятно няма да ѝ е много лесно, тъй като професията на любимия ѝ човек, Меди, предполага именно такъв "обърнат" график. Впрочем Моника беше попитана защо не показва връзката си. Тя заяви, че нищо не крие, но и за нас остава мистерия защо двамата не качват общи снимки.

Иначе Моника Валериева беше запитана и дали я е болял пиърсинга на зърната на гърдите й. По думите ѝ това е едно от най-болезнените неща и препоръча на своите последователи, ако се подлагат на нещо такова, да е само с упойка.

*Източник: Vbox7