0

В алентин Петров напусна "Игри на волята" 5 след съвет в племето на Изгубените. 48-годишния мъж от Хасково влезе в предаването с дъщеря си Елена. Той е трикратен балкански шампион по културизъм и треньор. По професия е инженер по телекомуникации. Започва да се занимава професионално със спорт едва на 37 години.

Ето кой според него е най-слабият играч от пети сезон на едноименното риалити, какво мисли за Виолета и кой е най-близък до него и дъщеря му:

ВЪПРОС: Кой беше най-слабият играч от пети сезон в Игри на волята?

ОТГОВОР: За мен... най-слабият играч от тези, с които съм се срещал е... Моника. Мисля, че не е пригодена за условията на живот на повечето локации. Чувстваше се прекрасно в Резиденцията, но не толкова комфортно на Стопанството. Мисля, че на която и да е от другите локации няма да се справи особено добре, ще ѝ бъде трудно и ще ѝ бъде тежко. Физическата ѝ подготовка също не е на ниво. Плуването ѝ е доста слабо. Има известна издръжливост, но като цяло мисля, че не е достатъчно подготвена за Игрите.

ВЪПРОС: Кой е най-слабият играч от племето на Изгубените?

ОТГОВОР: Най-слабият играч в племето на Изгубените беше Веселина. Тя си тръгна вече, напусна. От тези, които в момента са останали там, най-слабите играчи са Никол и... дъщеря ми.

ВЪПРОС: Кой участник от племето на Старейшините е най-лицемерен?

ОТГОВОР: Лицемерие е термин, който може да бъде приложен буквално, но в различните ситуации, когато човек, според ситуацията, постъпва по различен начин с определена доблестна цел, за мен това не е лицемерие. Лицемерие е по-скоро, когато прикриваш себе си и криеш истинското си аз. В това отношение, за мен лицемерен беше Туньо, а донякъде лицемерна е и Виолета.

ВЪПРОС: Има ли предатели в племето на Старейшините?

ОТГОВОР: В племето на Старейшините имаше предател. Предателят беше Туньо.

ВЪПРОС: Кой участник ти бе най-близък след дъщеря ти?

ОТГОВОР: Ако към момента мога да избера един участник от останалите, който е най-близък до мен след дъщеря ми - това за момента от емпиричните ми наблюдения и познания е Момчил.

ВАЛЕНТИН: Очаквайте още много интересни, разнообразни и интригуващи интервюта с други участници от Игри на волята