0

М омичета, Валери от "Игри на волята" е свободен и готов за любовни подвизи. Синът на олимпийската ни шампионка Мария Гроздева каза пред Vbox7, че в момента няма гадже, а това означава едно - нападайте!

Е, това изобщо не означава, че Валери ще посрещне всяка с отворени обятия, защото ние знаем от достоверен източник, че той си харесва определен тип мадами. Интересното обаче е, че Валери си пада по популярни мацки.

Пред камерата ни той сподели, че е имал интимна връзка с известна българка, но не уточни коя е, както всеки джентълмен би направил. Все по-често обаче в нета потребители подозират, че между Мирела и Валери е имало нещо пикантно.

Клюката е напълно непотвърдена, но пък всички видяхме, че между двамата прехвърчаха искри в "Игри на волята".

Мирела дори трудно преживя, че Валери напусна приключенското шоу, а реакцията ѝ подхрани още повече слуховете за връзката помежду им. Валери все пак отрече пред Vbox7, че между него и Мирела е имало нещо повече от приятелство.

Добрата новина е, че Валери е доста готино момче. Той ни сподели, че не е от мъжете, които изневеряват, не е правил тройка и не е правил секс на публично място. Нещо ни подказва, че плеймейтките напуснаха този материал, но това не е беда голяма.

Иначе Валери не скри, че в живота си е имал супер срамни моменти, от които му е идвало дори да се "закопае" сам. Една от тези ситуации се е случила в леглото му, но не, не става въпрос за sex fail, а за... напишкване, докато спи. Е, нека сме реалисти... на почти всички ни се е случвало (дори и на по-голяма възраст). Кофти е, тъпо е, но това е положението.

*Източник: Vbox7