0

В еселина Маринова, която бе част от Изгубените в петия сезон на „Игри на волята“, напусна риалитито на първия елиминационен съвет, тъй като не се чувстваше добре и помоли съотборниците си да гласуват за изгонването й.

Веселина от „Игри на волята“: Бих преспала с Румен Радев! (ВИДЕО)

Във видео интервю тя не пропусна да сподели кой според нея е най-слабият участник от племето й, кой няма никакво чувство за хумор и кой е най-привлекателен.

Ето и как отговори Веселина, която влезе в “Игри на волята” с еднояйчната си близначка Теодора Маринова, на няколко неудобни въпроса за част от съплеменниците й:

Веселина: Здравейте, аз съм Веселина Маринова и съм участник от "Игри на волята" сезон 5. Сега ще ви отговоря на няколко неудобни въпроса за част от моите съплеменници.

ВЪПРОС: Кой беше най-слабият играч от племето на Изгубените?

ОТГОВОР: Според мен най-слабият играч е Ели, защото е най-малка и най-крехка. Мисля, че има най-малко мотивация от всички.

ВЪПРОС: Кой е най-секси участникът от племето на Изгубените?

ОТГОВОР: Най-секси участникът от племето на Изгубените е... Мишо!

ВЪПРОС: Кой участник от племето на Изгубените няма чувство за хумор?

ОТГОВОР: Аз (смее се)… Не, аз имам. Участникът, който най-малко има чувство за хумор е... Васко.

ВЪПРОС: Кой ще бъде следващият изгонен от племето на Изгубените?

ОТГОВОР: Следващият изгонен от племето на Изгубените ще е Ели, според мен.

ВЪПРОС: Докъде ще стигне сестра ти в Игри на волята?

ОТГОВОР: Убедена съм в силите на сестра ми и мисля, че ще успее да стигне много надалеч в тази игра.


Веселина е на 29 години, от гр. Русе. Живее и работи във Варна. По професия е кеш анализатор. Като своя слабост посочва, че е избухливостта. Като дете тренира волейбол, но се отказва заради ръста си и започва да се занимава с фитнес. В залата е седем дни в седмицата. Тя е републиканска шампионка и се готви за световно първенство.