0

К анадската певица Селин Дион изглежда ще се завърне на сцената след дългогодишна пауза.

Първата й поява от дълго време може да е не къде да е, а на Олимпийските игри в Париж, пише Variety. Това ще отбележи първото изпълнение на поп легендата, откакто спря участията си и се оттегли от светлината на прожекторите, след като беше диагностицирана със синдрома на скования човек през декември 2022 г.

Дион пристигна в Париж в понеделник и е отседнала в хотел Royal Monceau близо до Шанз-Елизе, където е отседнала и Лейди Гага, друга потенциална участничка на церемонията по откриването на Олимпиадата. Конкретни подробности за представянето на Дион се пазят в тайна.

Канадската певица подхрани слуховете, че планира да се завърне тази година още през април, когато в интервю за Vogue France каза: „Избрах да работя с цялото си тяло и душа, от главата до петите, с медицински екип. Искам да бъда възможно най-добрата. Целта ми е отново да видя Айфеловата кула. От четири години си казвам, че няма да се върна, че съм готова, че не съм готова... Не мога да кажа: „Да, след четири месеца ще се върна, но не знам… Тялото ми ще ми каже“.

Дион и преди е участвала в откриването на Олимпийските игри. Тя откри церемонията в Атланта през 1996 г.