0

Л юбимият актьор и комик Робин Уилямс се появи като гост-звезда в епизод на "Приятели" през 1997 г. Героят на Уилямс се казваше Томас и се появява в епизода на сезон 3, „The One With The Ultimate Fighting Champion“.

Като се има предвид колко голям актьор вече беше Уилямс по онова време, участието в комедийния сериал беше огромна сделка.

В началото на епизода Моника се канеше да разкаже на приятелите си история в Central Perk, но беше прекъсната от Томас и неговия приятел Тим, герой, изигран от звездата от Били Кристъл.

Присъединявайки се към основния актьорски състав на техния добре познат диван в кафенето, Томас избухна в сълзи, твърдейки, че жена му спи с друг мъж.

Той вярваше, че другият мъж е нейният гинеколог, но се оказа, че Тим е „другият мъж“.

След като това беше разкрито, Томас прекрати приятелството си с Тим и двамата мъже изхвърчаха от кафенето, оставяйки Моника напълно забравила историята, която първоначално възнамеряваше да разкаже.

Гостуването на големи имена като Уилямс и Кристъл не беше рядкост за "Приятели" през десетилетието му в ефир.

Беше обичайно популярни актьори да бъдат звездни гости. Брад Пит, Джулия Робъртс, Кристина Апългейт и Брус Уилис бяха само шепа фигури, които имаха запомнящи се роли в сериала.

Появата на Робин Уилямс в ситкома беше кратка, като се има предвид, че приключи преди началните надписи, но включваше интересна предистория.

Оказа се, че Уилямс и Кристъл са били на точното място в точното време – на близка снимачна площадка – защото участието им дори не е било планирано в сценария.

Докато епизодът се снимал, Уилямс и Кристъл случайно са скитали на снимачната площадка на "Приятели" от своята собствена и сценаристите ги попитали дали биха искали бърза епизодична роля.

Те се съгласили и били хвърлени в началната сцена.

Рядко можеш да получиш роля и да заснемеш сцената в рамките на един и същи ден, но Уилямс и Кристъл се справиха страхотно.

Те импровизирали цялото си участие, измисляйки историята за Томас и съпругата му.

Импровизацията явно се е отразила или е хванала неподготвен актьорския състав на сериала, защото Мат Лебланк дори прекъсна личния разговор на мъжете, а накрая Кортни Кокс забрави оригиналната й история.

Епизодичната роля на Били Кристъл и Робин Уилямс в "Приятели" може да е била случайност, но направи страхотна сцена.

Участието на Уилямс стана още по-специално след трагичната смърт на комика през 2014 г.

Аутопсията на Робин Уилямс разкрива потресаващи факти

НЕУГАСВАЩА ЗВЕЗДА: 8 г. от смъртта на Робин Уилямс