0

П оп певицата Бритни Спиърс хвърли една от най-големите си бомби, като твърди, че Джъстин Тимбърлейк я е забременял и че е направила аборт.

Шокиращата новина е от нейните дългоочаквани мемоари „Жената в мен“, които ще излязат съвсем скоро на пазара, но вече попаднаха в ръцете на медиите.

Джъстин и Бритни имаха връзка от 1999 до 2002 г., като двамата се срещат на снимачната площадка на телевизионния сериал The Mickey Mouse Club още през 1992 г.

Спиърс твърди, че е забременяла в края на 2000 г., когато и двамата са на 19. Певицата искала да задържи бебето, но Тимбърлейк бил категоричен, че не иска да е баща. „Беше изненада, но за мен това не беше трагедия. Толкова много обичах Джъстин. Винаги съм очаквала един ден да имаме семейство. Това просто щеше да е много по-рано, отколкото очаквах. Но Джъстин определено не беше доволен от бременността. Той каза, че не сме готови да имаме бебе в живота си, че сме твърде млади. Сигурна съм, че хората ще ме мразят за това, но аз се съгласих го махна. Не знам дали това беше правилното решение“, разкрива още певицата.

Изпълнителката твърди, че абортът е „едно от най-мъчителните неща, които съм преживявала в живота си“ . Мемоарите на Спиръс ще бъдат публикувани на 24 октомври.