0

М ариана Попова и Веселин Плачков осиновиха малко изоставено кученце, което е било бито от предишните си собственици, а след това захвърлено на пътя.

Певицата не може да остане безучастна към болката и страданието на животинчето и протяга спасителна ръка на Мила. Тя я взима от благотворителната организация, която се е грижела за нея.

Сърцата на двамата съпрузи се разтопяват от любов, след като поставят подписа си под договор за осиновяване на кученцето във ветеринарната клиника и му слагат чип с името на Мариана – нейната нова майка.

Техният жест на доброта и състрадание промени света на Мила, която вече има топло и обичливо семейство. От организацията „Респект към животните“ с благодарност пишат: „Невероятното семейство на Мaриана Попова и Веселин Плачков днес осиновиха Мила.

Те отговорно подписаха договор за осиновяване в клиниката и й бе поставен ЧИП на името на нейната бъдеща мама Мариана. Постъпката им към Мила е безценна, те днес промениха света на едно клетниче.

Мила вече има огромно семейство и ние се прекланяме пред добрите им сърца Благодарим ви, Осиновители мили. Мила успя!" Певицата Мариана Попова споделя своята радост и емоции в социалните мрежи: "Следя историята на Мила от много време, милото клетниче, пребито, осакатено, но въпреки това, боец!!!! Мила е вече при нас и ще я обичаме безкрайно."

Този акт на любов и милосърдие от Мариана Попова и Веселин Плачков ни напомня, че дори в света на блясъка и славата, най-голямата стойност остава човешката доброта към безгласните същества, които имат нужда от нашата подкрепа и обич.