0

А ктьорът Джонатан Мейджърс е бил арестуван в събота в Ню Йорк по обвинение в душене, нападение и тормоз, съобщиха властите, цитирани от АП. 

Полицията в Ню Йорк съобщи, че Мейджърс, звезда от излезлите наскоро филми „Крийд III“ и „Ант-мен и Осата: Квантомания“, е участвал в домашен спор с 30-годишна жена. Около 11 ч. полицията се е отзовала на обаждане на спешен номер 911 в апартамент в манхатънския квартал Челси. „Жертвата информира полицията, че е била нападната“, се казва в изявление на говорител на нюйоркската полиция. „Служителите са задържали 33-годишния мъж без инциденти. Жертвата е получила леки наранявания по главата и врата и е откарана в болница в района в стабилно състояние“, добави полицаят.

Джонатан Мейджърс

 Джонатан Мейджърс
АП/БТА

От събота вечерта Мейджърс вече не е в полицейския арест, потвърди говорителят на нюйоркската полиция пред Асошиейтед прес. Представител на Мейджърс отрича да е извършено каквото и да било нарушение от страна на актьора. „Той не е сторил нищо нередно“, заяви представителят в имейл до АП в събота. „Очакваме с нетърпение да изчистим името му и да изясним това“, пише в съобщението, цитирано от БТА. 

Мейджърс е една от най-бързо изгряващите звезди в Холивуд. След като проби през 2019 г. в „Последният чернокож в Сан Франциско“, той се снима в „Петима от една кръв“(„Da 5 Bloods“), „Бандата Нейт“ („The Harder They Fall“) и миналогодишния „Devotion“. Нашумелият актьор участва и в наскоро представения на фестивала „Сънданс“ „Списание „Дриймс“ („Magazine Dreams“), който ще излезе на екран през декември.