0

С къпо имение с висока ограда откъм улицата е било мястото за невъздържани оргии, организирани от бившия капитан на Барселона Жерар Пике, разкри „Ел Конфиденсиал“.

В най-силните години от футболната си кариера и когато бе обвързан с по-възрастната от него колумбийска певица Шакира защитникът е закупил ексклузивния имот през 2015 г. Съседи довериха, че той не е живеел там и не го е отдавал под наем, а е пазил мястото за партитата си, наречени от комшиите „исторически“ в имота на авеню Пиърсън в Барселона.

Медията „Ванитатис“ изрови, че закупената от Пике през 2015 г. Къща с 4 етажа и мансарда е станала свидетел на нощните му празненства.

„Бяха исторически купони, които всички можехме да видим“, казаха някои от техните съседи пред „Ванитатис“. За тях, обаче, разбраха само съседите, тъй като откъм улицата имението беше с високи стени, за да се избегнат любопитните погледи на журналисти и случайни минувачи.

И докато майката на децата му Шакира, която е с 10 г. По-голяма от защитника, предпочитала по-спокоен семеен живот, Пике не искал да се лишава от по-диви неща, типични за неговата възраст.

„Неговото желание да продължи да се чувства млад, с неговите нощи навън, неговите приятели и забавен живот се сблъскаха с желанието й да си е у дома и да води домашен живот“, казват съседите на Пике.

„Той беше свободен, като ерген, и знаеше, че някой може да го види или дори, ако сме били недобросъвестни, да го снимаме, защото имаше освен много жени, много колеги и приятели“, добавиха съседи, пожелали анонимност.